Opatija plava – francuski TN

Opatija plava – francuski TN - Valušek, Berislav | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valušek, Berislav
DIMENZIJA
10,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Opatija plava – francuski TN.pdf
ISBN
1639241866291

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

A kako i ne bi kad je to ''Opatija bajna ... Plaža Slatina, Opatija Tip plaže: pješčana plaža, betonirana plaža Destinacija: Opatija Preporučuje se za: obitelji s malom djecom, zabavu i party Plaža Slatina Info Plaža Lido, Opatija Tip plaže: pješčana plaža, stjenovita plaža Destinacija: Opatija Preporučuje se za: obitelji s malom djecom, zabavu i sport Plaža Lido Info Plaža Mošćenička Draga, Opatija Tip plaže: plaža U okolini kupališta smjestili su se brojni hoteli, restorani i čitav niz šoping otvorenih štandova i kafića. Kroz Slatinu proteže se 15 km dugo šetalište koje je tokom cijele godine puno šetača i rekreativaca.

Kroz Slatinu proteže se 15 km dugo šetalište koje je tokom cijele godine puno šetača i rekreativaca. Slatina je mjesto održavanja svih većih kulturnih i zabavnih događanja tijekom godine.

POVEZANE KNJIGE