Opatija plava – francuski TN

Opatija plava – francuski TN - Valušek, Berislav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valušek, Berislav
DIMENZIJA
6,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Opatija plava – francuski TN.pdf
ISBN
6491266479590

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

Potpisan Ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za Centar za inovacije u turizmu - HUBBAZIA. Uskoro kreće uzimanje otisaka na hrvatsko - slovenskoj granici.

Svojom tradicijom i izgledom izdvaja se od ostalih turističkih gradova jer je njegova, iako kratkotrajna povijest vrlo životopisna. Klima Opatije je submediteranska što znači da nije kao u Dalmaciji, već su temperature nešto niže, a i padalina te oblačnih dana u godini ima više nego ... Cijena: 330,000 € Cijena (Kn): 2,564,100 Kn Mjesto: OPATIJA Akcija: Prodaja Vrsta: STAN OPATIJA, luskuzan stan u novogradnji OPATIJA, stan u novogradnji površine 92,42 m2 koji se sastoji od dvije sobe, kupaonice, WC-a, kuhinje s blagavaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na Opatija, Opatijska Rivijera, Kvarner i cijela Liburnija nude jedinstvene povijesne spomenike, prirodne znamenitosti i sakralne objekte. Opatija 21 dobila nagradu HPU-a za najbolju tvrtku u 2020.

POVEZANE KNJIGE