Povratak na zemlju – Nove avanture Pande mande

Povratak na zemlju – Nove avanture Pande mande - Lukačić, G., Babić, M. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lukačić, G., Babić, M.
DIMENZIJA
12,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak na zemlju – Nove avanture Pande mande.pdf
ISBN
5781892526524

OPIS

Povratak na Zemlju je treći nastavak edukativne eko slikovnice o pandi Mandi i njenim prijateljima, a svaki od tri nastavka može se čitati i kao zasebna priča. Panda Manda zasvira na češalj i tako dozove Martondu koji ih u svemirskom brodu spušta na Zemlju da vide o čemu se radi. Razigrane i duhovite ilustracije Martina Babića i zanimljiv tekst koji se temelji na znanstvenim činjenicama obogaćenim maštom otisnut je velikim tiskanim slovima kako bi i čitači početnici lako čitali, a i oni koji su već postali gutači slova. Slikovnica je namijenjena predškolskoj djeci i djeci nižih razreda osnovne škole. Ne propustite pročitati zašto su se pande vratile na Zemlju!

Vidjeti ćemo vrh Mt. Xishapagma ( 8012 m), te Tibetanski plato ako nam vrijeme bude dozvolilo. plasiramo na træište i izvozimo u preko 40 zemalja širom sveta i na taj naËin doprinosimo kvalitetnijoj strukturi poljoprivredno-prehrambenog izvoza naše zemlje", izjavio je VujaËiÊ prvog dana Foruma i dodao da je za uspešno poslovanje na globalnom nivou neophodno stalno ulaganje u proizvodnju. Ljepota u oku promatrača FOTOGRAFIJA DANA: Pande koje će svakome uljepšati dan Najveći broj otvorenih radnih mjesta odnosi se na srednju i višu stručnu spremu (60,8%) zatim osobe bez kvalifikacije (22%) te na kraju osobe s fakultetskim obrazovanjem (17%).

iz Zagreba, govoriti će ... Zaboravimo li na trenutak na Ladu Nivu, ovo je najsimpatičniji i najdostupniji 4x4 na tržištu. A pod tim pojmom mislimo na prave 4x4 modele koji se usude sići s asfalta.

POVEZANE KNJIGE