Pridošlica

Pridošlica - Carr, Robyn | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carr, Robyn
DIMENZIJA
5,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Pridošlica.pdf
ISBN
4811841049384

OPIS

Samohrani otac i zamjenik šerifa u Thounder Pointu, Mac McCain, naporno radi kako bi njegov grad ostao siguran, a njegova kći sretna. Sada je pronašao sreću s Ginom James. Dugogodišnji prijatelji oduvijek su dijelili izazove i nagrade pri odgajanju svojih kćeri adolescentica. Odjednom se i sami osjećaju poput tinejdžera i ne mogu se zasititi jedno drugoga. Upravo kada se stvari počnu razvijati, njihovim životima iznenada zavlada kaos. Pošto Macova davno odbjegla bivša supruga stigne u grad, drama će poprimiti potpuno novo značenje. Mac i Gina znaju da im je suđeno biti zajedno, ali može li njihova novootkrivena ljubav podnijeti iskušenje?

Rječnik: hrvatski » engleski Pozdrav svim članovima, proteklo vrijeme od kako sam se regao na ovom forumu sam pročitao brdo i brdo korisnih informacija za grow pa bih se i ja upustio u ovu avanturu s obzirom da mi je pun k lihvarenja od raznoraznih dobavljača koji nas gule cijenama a prodaju nam sranje više manje. Stoga... Dok je boravio kao pridošlica u Geraru, 2 rekao je Abraham za svoju ženu Saru da mu je sestra.

{{001f}}onaj koji je nešto kasnije došao u društvo i sl Njihov način života, poput »stranaca i pridošlica«, uzor je kršćanima jer je njihova domovina na nebesima. Bog prihvaća takve vjernike koji sve očekuju samo od buduće proslave i takvima je pripravio nebeski Jeruzalem.

POVEZANE KNJIGE