Pridošlica

Pridošlica - Carr, Robyn | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carr, Robyn
DIMENZIJA
12,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Pridošlica.pdf
ISBN
9996356711537

OPIS

Samohrani otac i zamjenik šerifa u Thounder Pointu, Mac McCain, naporno radi kako bi njegov grad ostao siguran, a njegova kći sretna. Sada je pronašao sreću s Ginom James. Dugogodišnji prijatelji oduvijek su dijelili izazove i nagrade pri odgajanju svojih kćeri adolescentica. Odjednom se i sami osjećaju poput tinejdžera i ne mogu se zasititi jedno drugoga. Upravo kada se stvari počnu razvijati, njihovim životima iznenada zavlada kaos. Pošto Macova davno odbjegla bivša supruga stigne u grad, drama će poprimiti potpuno novo značenje. Mac i Gina znaju da im je suđeno biti zajedno, ali može li njihova novootkrivena ljubav podnijeti iskušenje?

godine u 18 sati, u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice održat će se predstavljanje romana "Pridošlice I i II". (Prišleki) te romana "Kristalno vrijeme" (Kristalni čas) slovenskog romanopisca Lojze Kovačiča.Stručni poznavatelji slovenske književnosti izabrali su roman "Pridošlice" za najbolji slovenski roman dvadesetog stoljeća. U navedenom slučaju, u kojem je pridošlica taj koji pokazuje agresivnost prema drugim mačkama, isprobajte sljedeći trik.

3 Ali Bog dođe Abimeleku noću u snu te mu reče: »Zbog žene koju si uzeo moraš umrijeti, jer je ona žena udata.« 4 A nije se Abimelek k njoj približavao. Sumnjam da mi netko podmeće jer sam ja tamo pridošlica, a ne starosjedilac. Pitam se kako taj netko može spavati po noći ako je spreman otrovati blago.

POVEZANE KNJIGE