Trideset i pol izlika

Trideset i pol izlika - Grover Swank, Denise | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grover Swank, Denise
DIMENZIJA
9,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Trideset i pol izlika.pdf
ISBN
9813163252900

OPIS

Život u gradiću Henryetti u Arkansasu okreće se naglavce s dolaskom novog svećenika, ali Rose ipak više intrigira smrt postarije susjede. Policija Henryette tvrdi da je smrt bila prirodna, ali Rose se sve to čini sumnjivo – baš kao i njezinoj nenadanoj saveznici, osamdesetdvogodišnjoj susjedi Mildred iz Kluba dušobrižnika. Ali Rose nema vremena za istraživanje: tek je otvorila rasadnik sa sestrom Violet (koja je usto usred razvoda), a približava se i neizbježno upoznavanje imućne obitelji njezina dečka Joea. Povrh svega, Joeu se ne sviđaju njezini česti susreti s novim okružnim tužiteljem Masonom Deverauxom III. Ukratko, Rose Gardner još se jednom našla usred za nju tako tipičnog kaosa…

PDV. Treći nastavak serijala „Misteriji Rose Gardner".

Autor: A.Z., Foto: Anna Chagoika/Shutterstock Za sada su prevedene samo tri - Dvadeset osam i pol želja, Dvadeset devet i pol razloga i Trideset i pol izlika i nadam se da će Stilus knjiga prevesti ostalih šest knjiga koje čine serijal o neodoljivoj Rose Gardner. Podjeli ovo: Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru) Denise Grover Swank - Trideset i pol izlika.

POVEZANE KNJIGE