Vidim te

Vidim te - Mackintosh, Clare | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mackintosh, Clare
DIMENZIJA
8,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Vidim te.pdf
ISBN
4113471426521

OPIS

Svaki dan radiš istu stvar. Točno znaš kamo ideš. Nisi sama. Kad Zoe Walker vidi svoju fotografiju na stranici s oglasima jednih londonskih novina, odluči saznati zašto se ona tamo našla. Nema pojašnjenja: samo zrnata slika, internetska adresa i telefonski broj. Pokazuje ju članovima svoje obitelji, koji su uvjereni da je to tek netko tko nalikuje na Zoe. Ali sutradan se u oglasu pojavljuje fotografija druge žene, a dan poslije opet neke druge. Je li riječ o pogrešci? O slučajnosti? Ili netko prati svaki njihov korak… Vidim te je napet psihološki triler Clare Mackintosh, autorice bestselera Pustila sam te. O autorici: Clare Mackintosh je provela dvanaest godina u policiji, između ostaloga i u odjelu za kriminalističke istrage. Godine 2011. napustila je policijsku službu kako bi radila kao slobodni novinar i savjetnica za društvene medije. Osnivačica je književnog festivala Chipping Norton. Sada je spisateljica puno radno vrijeme i živi u Cotswoldsu sa suprugom i troje djece. Clarein prvi roman, Pustila sam te, bestseler je prema Sunday Timesu i to je bio najbrže prodavan naslov novog autora krimića 2015. godine. Izabran je i za knjižni klub Richard and Judy, gdje je osvojio najviše glasova čitatelja u ljeto 2015., kao i za knjižni klub ITV-jeve emisije Loose Women.

napustila je policijsku službu kako bi radila kao slobodni novinar i savjetnica za društvene medije. Proizvod Vidim te napet i uzbudljiv psihološki triler Clare Mackintosh autorice bestseleraPustila sam Svaki dan radiš istu stvar Točno znaš kamo ideš Nisi sama Kad Zoe Walker vidi svoju fotografiju na stranici s oglasima jednih londonskih novina odluči saznati zašto se ona tamo našla Nema pojašnjenja: samo zrnata slika internetska adresa telefonski broj Pokazuje ju članovima svoje ... "Vidim te.Vidim te .Vidim pravoga tebe.Poznajem te .Poznajem pravoga tebe.Volim te.Volim pravoga tebe.Ne možeš me prevariti.Poznajem te i znam tko si.Možeš se ponašati kako god želiš,ali ja neću promijeniti mišljenje o tebi.Znam tko ti uistinu jesi.Vidim te i uvijek ću te vidjeti.Ne možeš nestati,ne možeš se sakriti,ne možeš se promijeniti,ni izgubiti identitet.Ne možeš biti ... Dječak je pred sobom vidio samo vatru i crni gusti dim, a kad je čuo glas odgovorio je: "Tata, ja te ne vidim…" "Vidim ja tebe, slobodno skoči!" vikao je otac. Dječak je skočio i začas se, živ i zdrav, našao u snažnom očevu zagrljaju.

Pridružite se Facebooku, povežite se s Vidim Te i ostalima koje možda poznajete. Facebook ljudima daje moć... Sawu Bona! Da potječem iz južnoafričkog plemena, tim riječima bih Vas pozdravila svaki put kada se vidimo.

POVEZANE KNJIGE