Vidim te

Vidim te - Mackintosh, Clare | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mackintosh, Clare
DIMENZIJA
9,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Vidim te.pdf
ISBN
3597612751927

OPIS

Svaki dan radiš istu stvar. Točno znaš kamo ideš. Nisi sama. Kad Zoe Walker vidi svoju fotografiju na stranici s oglasima jednih londonskih novina, odluči saznati zašto se ona tamo našla. Nema pojašnjenja: samo zrnata slika, internetska adresa i telefonski broj. Pokazuje ju članovima svoje obitelji, koji su uvjereni da je to tek netko tko nalikuje na Zoe. Ali sutradan se u oglasu pojavljuje fotografija druge žene, a dan poslije opet neke druge. Je li riječ o pogrešci? O slučajnosti? Ili netko prati svaki njihov korak… Vidim te je napet psihološki triler Clare Mackintosh, autorice bestselera Pustila sam te. O autorici: Clare Mackintosh je provela dvanaest godina u policiji, između ostaloga i u odjelu za kriminalističke istrage. Godine 2011. napustila je policijsku službu kako bi radila kao slobodni novinar i savjetnica za društvene medije. Osnivačica je književnog festivala Chipping Norton. Sada je spisateljica puno radno vrijeme i živi u Cotswoldsu sa suprugom i troje djece. Clarein prvi roman, Pustila sam te, bestseler je prema Sunday Timesu i to je bio najbrže prodavan naslov novog autora krimića 2015. godine. Izabran je i za knjižni klub Richard and Judy, gdje je osvojio najviše glasova čitatelja u ljeto 2015., kao i za knjižni klub ITV-jeve emisije Loose Women.

Svaki dan radiš istu stvar. Točno znaš kamo ideš.

Facebook ljudima daje moć... Sawu Bona! Da potječem iz južnoafričkog plemena, tim riječima bih Vas pozdravila svaki put kada se vidimo. Time bih Vam poručila: Vidim te, poštujem te i cijenim te! Ako ste član plemena, Vi biste mi odgovorili: Sikhona! Ili, u prijevodu, Ja sam ovdje! Poruka koja se krije u ovom ritualu je: Sve dok me ne vidiš, ja zapravo ne postojim.

POVEZANE KNJIGE