Vitez za pamćenje

Vitez za pamćenje - Dodd, Christina | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dodd, Christina
DIMENZIJA
12,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Vitez za pamćenje.pdf
ISBN
1918252589066

OPIS

Ona ne može riskirati sve… Nekoć vojvotkinja od Cleerea, gospa Edlyn sada je udovica. Nakon ponižavajućeg skandala, primorana je potražiti utočište u opatiji, gdje koristi svoje vještine travarice kako bi njegovala ranjene vojnike. Kada je prisile da vida rane tajnovita viteza, sa zaprepaštenjem shvaća kako je riječ o Hughu de Florisounu – muškarcu za kojim je godinama žudjela. Međutim, prepuštanje iskušenju koje on predstavlja moglo bi značiti njezinu konačnu propast. Radi jedne noći strasti… Glasovit radi svoje vještine na bojnom polju, ponositi vitez Hugh de Florisoun nikada nije mislio da će doživjeti dan kada će vidjeti prekrasnu i otmjenu gospu Edlyn kako radi kao obična seljanka – i to u samostanu. Njegova čežnja za njome nije oslabjela kako su godine prolazile. No Edlyn prezirno odbija sve njegove pokušaje. Hugh mora pronaći način kako otključati njezino srce – prije nego što tajne njihovih prošlosti ugroze bilo kakve izglede za zajedničku budućnost.

Impresivna statistika, Mesi imao februar za pamćenje. Miro Gavran: Ljeto za pamćenje, meki uvez. Izdavač: Mozaik knjiga.

Magazin Godine Zdravlje. Izbeći ćete stres koji se neizbežno javlja kada ove stvari ne možete da nađete, a pamćenje ćete osloboditi dela tereta koji mora da nosi. Takva super hrana za mozak i dobro pamćenje pomaže u prevenciji raznih bolesti koje pogađaju ovaj organ od izuzetnog značaja.

POVEZANE KNJIGE