Društvena igra 5 sekundi

Društvena igra 5 sekundi PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra 5 sekundi.pdf
ISBN
7067756249750

OPIS

Naravno da znaš nabrojati i 3 vrste pasa! Da, ali možeš li to napraviti pod pritiskom u samo 5 sekundi? I to uz zvuk dosadnog mjerača vremena koji odbrojava, a suigrači zure u tebe i čekaju da pogriješiš? Vrijeme sigurno nije na tvojoj strani – zato samo bubni! Čak i uz rizik da izazoveš valjanje od smijeha! Dali smo ti mogućnost preskakanja pitanja ili prebacivanja zadatka na svog protivnika – samo iskoristi kartice SKRENI ili ŠALJI DALJE. Ipak, pazi, jer cilj svakog igrača je doći prvi do CILJA u ovoj najbržoj obiteljskoj igri ikad! Dob: 8 . TV reklame možete pogledati na sljedećim linkovima http://youtu.be/TbO2Cvv1ym8 http://youtu.be/MVC_RuGIadIhttps://youtu.be/bQP7pn6SkJI Poznata američka komičarka Ellen DeGeneres u svojoj je emisiji tri puta prezentirala ovu zabavnu igru. Kako je to izgledalo možete provjeriti na sljedećim linkovima: http://youtu.be/8dh_zcuNgxA https://www.youtube.com/watch?v=QrzmIOlnAPY https://youtu.be/wFMCjRNf_z8

Društvena igra 5 sekundi dinamična je i zabavna igra brzog razmišljanja u kojoj je pobjednik ekipa koja prva stigne do cilja na ploči za igru! Kako bi se pomaknuli na iduće polje, igrači u samo pet sekundi trebaju nabrojati tri različita pojma vezanih uz temu na kartici sa zadatkom. Društvena igra u kojoj moraš biti brz. Naravno da znaš nabrojati 3 vrste sira! Ali možeš li to napraviti pod pritiskom u samo 5 sekundi? I to uz zvuk dosadnog mjerača vremena koji odbrojava, a suigrači zure u tebe i čekaju da pogriješiš? Dob: 8+. Društvena igra 5 sekundi Društvena igra 5 sekundi (0) 179.

18809. Naravno da znaš nabrojati i 3 vrste pasa! Da, ali možeš li to napraviti pod pritiskom u samo 5 sekundi? 169,90 kn.

POVEZANE KNJIGE