Kamion Dusty

Kamion Dusty PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Kamion Dusty.pdf
ISBN
2875328265290

OPIS

Dusty je super kamion za smeće. U trenu će ti pomoći sakupiti sve papiriće i sitne igračke s poda, a i mama će biti sretna! Kamion Dusty opremljen je zvučnim i svjetlosnim signalima baš kao pravi smetlarski kamion. Pritiskom na crveni gumbić on otvara svoja usta te u jednom potezu pokupi sve sitne igračkice sa poda, a otvaranjem zadnjih vratašca izbacuje iste van. Potrebne su 4 x AA (LR6) baterije (try me kratkotrajne baterije dolaze s proizvodom). Reklamu pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=beukWxw0xeADob: 3

Za smeće, s usisavačem sa svjetlosnim i zvučnim efektima, pritiskom na crveni gumbić otvara svoja usta te u jednom potezu pokupi sve sitne igračkice sa poda, a otvaranjem zadnjih vratašca izbacuje iste van komad. ... Kamion Dusty koji nije samo običan kamion već ujedno kamion za smeće i kamion za usisavanje.

Dusty je super kamion za smeće. U trenu će ti pomoći sakupiti sve papiriće i sitne igračke s poda, a i mama će biti sretna! Kamion Dusty opremljen je zvučnim i svjetlosnim signalima baš kao pravi smetlarski kamion. Kamion Mr Dusty Dimenzije: dužina 38.5 cm/širina 33 cm/visina 15 cm CIJENA: 150 kn Kontakt isključivo na broj 098/1937777 POGLEDAJTE I DRUGE MOJE OGLASE ZA IGRAČKE! Kamion Dusty Raspoloživost i cijena .

POVEZANE KNJIGE