NIKKO Auto na daljinsko upravljanje

NIKKO Auto na daljinsko upravljanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,69 MB
NAZIV DATOTEKE
NIKKO Auto na daljinsko upravljanje.pdf
ISBN
7925741249128

OPIS

NIKKO Auto na daljinsko upravljanje 1:40 Scale Title Truck sorto Kamion s dizalicom živih boja. U mjerilu 1:40 ovaj moćni kamion spreman je na sve. Radi na frekvencijama: 27 MHz. Baterije: 2-AA (daljinski upravljač) / 3-AAA (vozilo), nisu uključene. Dob: 8 .

cene Auto na daljinsko upravljanje Nissan 350Z, Kreće se u svim smerovima, radi na frekvenciji 40 MHz,Uzrast: 6 i više godina, Potrebne su 4 AA baterije i 1 9V (nisu uključene), Dim. autića 27 cm, Dim.

Veliki Nikko auto na daljinski bit će glavna atrakcija na igralištu! Uz pomoć daljinskog upravljača klinci će dobiti priliku da se iskušaju u izvođenju vozačkih vratolomija! Nikko džip na daljinski kreće se u svim smjerovima i može postići brzinu do 8,5 km/h. Ako ekipa s igrališta nabavi još ... Auto na daljinsko upravljanje Nikko Raspoloživost i cijena .

POVEZANE KNJIGE