Velika knjiga božićnog vremena

Velika knjiga božićnog vremena - Grun, Anselm | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grun, Anselm
DIMENZIJA
11,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika knjiga božićnog vremena.pdf
ISBN
5613034315445

OPIS

Poznati pisac duhovnih uspješnica, njemački benediktinac Anselm Grün ovom knjigom na neki način zaokružuje svoj duhovni i svećenički rad na, nazovimo ga tako, spisateljskome pastoralu. U ovoj knjizi toliko je toga korisnoga, novoga, važnoga i lijepoga napisao o došašću i Božiću, odnosno o tome tako važnom i značajnom razdoblju crkvene godine, da će i onima koji su upućeniji u liturgijsko-teološka pitanja ova knjiga biti vrlo korisna. Grün svakoj cjelini kao i svakome pojedinom danu spomenutog razdoblja prilazi s različitih strana koristeći se iskustvom i znanjima iz biblijske egzegeze, liturgije Crkve, psihologije i antropologije, kulturologije i svih ostalih grana ljudskoga znanja i djelovanja pomoću čega osvjetljuje određeni biblijski ili liturgijski događaj. Anselm Grün je doktor teologije i u međunarodnim razmjerima najuspješniji autor naših dana za teme duhovnosti i umijeća življenja. Njegova pisma u časopisu Einfach leben svakog mjesec nadahnjuju brojne čitatelje. U izdanju Kršćanske sadašnjosti objavljeno je tridesetak njegovih knjiga.

Prije svega želimo vam reći da ne postoji najbolja knjiga svih vremena, jer svako drugačije ocjenjuje književna djela, koja su u suštini sva jedinstvena i specifična na svoj način. Takođe, ne možemo suditi o knjizi po koricima, ali ako već… Velika knjiga božićnog vremena, koju potpisuje benediktinac Anselm Grün, našla se na trećem mjestu najtraženijih tijekom prosinca.

upućeniji u liturgijsko-teološka pitanja ova knjiga biti vrlo korisna. Grün svakoj cjelini kao i svakome pojedinom danu spomenutog razdoblja prilazi s različitih strana koristeći se iskustvom i znanjima iz biblijske egzegeze, Velika knjiga božićnog vremena Published on Jan 3, 2017 Poznati pisac duhovnih uspješnica, njemački benediktinac Anselm Grün ovom knjigom na neki način zaokružuje svoj duhovni i ... Velika knjiga božićnog vremena.

POVEZANE KNJIGE