Afera prije Božića

Afera prije Božića - James, Eloisa | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Eloisa
DIMENZIJA
6,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Afera prije Božića.pdf
ISBN
4983742228137

OPIS

Dobro došli u svijet raskalašene senzualnosti i blistavih balova, u svijet opasno privlačnih muškaraca i mladih ljepotica koje čeznu udati se za plemiće visokog ranga… u svijet igara s visokim ulozima koji se katkad svode na nemoralne ponude i u kojem se mlade dame katkad kockaju s vlastitom čednošću.Lady Perdita Selby – ili Poppy – kako je zovu njezini najbliži, u Parizu upoznaje muškarca za kojeg vjeruje da će ga zauvijek voljeti i za Božić se zaručuje za njega. Neodoljivo privlačan vojvoda od Fletchera i mlada krasotica poput Poppy uistinu su se činili kao savršen par. Uslijedilo je romantično vjenčanje. Četiri godine poslije, Poppy i njezin suprug u javnosti i dalje odaju dojam skladnog para, no iza zatvorenih vrata jedva da i razgovaraju jedno s drugim. Nema toga što vojvoda ne bi učinio kako bi ponovno osvojio ženu za kojom čezne dušom i tijelom. Zato je smislio grešno drzak plan zavođenja. No to ipak neće ići onako kako je zamislio … O autorici: Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni romani Kad ljepotica ukroti zvijer, Neuglednavojvotkinja, Kako osvojiti vojvodu, Poljubac u ponoć, Bila jednom jedna kula i Očajne vojvotkinje.

Lady Perdita Selby, ili Poppy, kako je zovu najbliži, u Parizu za Božić pristaje da se uda za čoveka za kojeg veruje da će ga zauvek voleti. Privlačan vojvoda od Fletchera i mlada Poppy čine se kao savršen par.

cijena: 149,00 kn klupska cijena: 49,00 kn AFERA PRIJE BOŽIĆA Eloisa James Mozaik knjiga Dobro došli u svijet raskalašene senzualnosti i blistavih balova, u svijet opasno privlačnih muškaraca i mladih ljepotica koje čeznu udati se za plemiće... Eloisa James - Afera prije Božića (Očajne vojvotkinje #2) Dobro došli u svijet raskalašene senzualnosti i blistavih balova, u svijet opasno privlačnih muškaraca i mladih ljepotica koje čeznu udati se za plemiće visokog ranga… u svijet igara s visokim ulozima koji se katkad svode na nemoralne ponude i u kojem se mlade dame katkad kockaju s vlastitom čednošću. Afera prije Božića Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE