Dijete

Dijete - Barton, Fiona | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barton, Fiona
DIMENZIJA
11,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete.pdf
ISBN
6471394666632

OPIS

Možete zakopati priču, ali ne možete sakriti istinu… Tijekom demoliranja stare kuće u Londonu radnik otkrije mali kostur, zakopan godinama. Za novinarku Kate Waters to je priča vrijedna pozornosti, pa odluči napisati novinski članak kojim ne daje odgovore, ali postavlja pitanje: tko je beba s gradilišta? Dok traži odgovore, otkrije vezu sa zločinom koji je uznemirio grad desetljećima prije, kada je novorođenče ukradeno iz rodilišta. Gubitak je potpuno slomio roditelje, a dijete nikad nije pronađeno. Potraga za odgovorima, koja će spojiti tri žene, otkrit će puno više, no Kate će morati odlučiti što smije, a što ne smije podijeliti s javnošću.

Muško dijete, ako je sanjar žena, predstavlja muževnu, no ne nužno i muškobanjastu stranu žene ... INSTAGRAMOM već danima kruži fotografija zadaće jednog djeteta iz Hrvatske koja je postala hit zbog očitog razloga. Učenici su dobili zadatak opisati svoju mamu.

Učenici su dobili zadatak opisati svoju mamu. Evo što je napisalo jedno dijete.

POVEZANE KNJIGE