Kako učiti iz pogrešaka

Kako učiti iz pogrešaka - Syed, Matthew | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Syed, Matthew
DIMENZIJA
5,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako učiti iz pogrešaka.pdf
ISBN
3955546921059

OPIS

* Što povezuje tim Mercedesa F1 i Google? * Što povezuje Team Sky i zrakoplovstvo? * Što povezuje Jamesa Dysona i Davida Beckhama? Sve njih karakterizira pristup tipičan za istražitelje zrakoplovnih nesreća! To je posve nov pristup visokoj radnoj učinkovitosti, sredstvo ostvarivanja prednosti u kompleksnom svijetu podložnom munjevitim promjenama. Pristup je to koji se ne primjenjuje samo u sportu, nego ima i važan utjecaj na svijet biznisa i politike, kao i na život roditelja i učenika. Drugim riječima, utječe na sve nas. Oslanjajući se na zapanjujući broj različitih slučajeva i primjera iz stvarnog života, i navodeći najnovija znanstvena istraživanja o konceptu granične dobiti, kreativnosti i izdržljivosti, Matthew Syed nam razotkriva kako se uspjeh zapravo događa – i kako se ne možemo razvijati ako nismo spremni učiti na pogreškama! „Izrazito uvjerljivo i ohrabrujuće štivo.“ Daily Mail „Ova će knjiga potpuno promijeniti vaš pogled na život!“ The Times „Kreativni pomaci uvijek počinju s mnogobrojnim neuspjesima. Ova briljantna knjiga pokazuje da se istinska inventivnost nalazi u razumijevanju neuspjeha i njihovu ovladavanju, što moramo naučiti prihvaćati.“ James Dyson, dizajner, izumitelj i poduzetnik Iznimno inspirativna knjiga koja razotkriva kako velike ljude i timove pokreće neutaživa žeđ za ostvarivanjem granične dobiti, ali i intelektualna hrabrost da se suprotstave dragocjenim pretpostavkama“ Dave Brailsford, generalni menadžer Team Skyja

... Matthew Syed nam razotkriva kako se uspjeh zapravo događa - i kako se ne možemo razvijati ako nismo spremni ... KAKO UČITI IZ POGREŠAKA briljantna je knjiga koja će iz temelja promijeniti vaš pogled na uspjeh, i to tako što će vam pokazati da se istinska inventivnost nalazi u razumijevanju neuspjeha i njegovu ovladavanju.

Godina izdanja: 2017. Opis - KAKO UČITI IZ POGREŠAKA - NEUSPJEH KAO PRVI KORAK PREMA USPJEHU.

POVEZANE KNJIGE