Žena u kabini 10

Žena u kabini 10 - Ware, Ruth | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ware, Ruth
DIMENZIJA
10,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena u kabini 10.pdf
ISBN
8718534842287

OPIS

TO JE PUTOVANJE TREBALO BITI SAVRŠENO. Polarna svjetlost. Luksuzno prvo putovanje boutique kruzera, namijenjeno novinarima. Prilika da se Lo Blacklock, novinarka specijalizirana za putovanja, oporavi od traumatične provale. Ali, situacija se neće odvijati prema planu. Kad je usred noći probude krici, Lo će žurno otići do prozora i ugledati tijelo koje je netko iz susjedne kabine bacio u more. Ali, prema evidenciji, nitko nije odsjeo u toj kabini, a i nitko od putnika ne nedostaje s broda. Lo je iscrpljena, preplavljena osjećajima i sve očajnija, ali se mora suočiti s činjenicom da je možda strašno pogriješila. Ili je zarobljena na brodu s ubojicom – a jedina je svjedokinja. “Napeti užitak pun obrata, koji se odvija silno uzbudljivim tempom.” ANGELA CLARKE, autorica knjige Follow Me “Ovu sam knjigu progutala; Ruth Ware je klasičnu premisu zaključane sobe pretvorila u nešto potpuno primjereno dvadeset i prvom stoljeću.” ERIN KELLY “Sav glamur Ubojstva u Orient Expressu Agathe Christie uz golemu dozu intrige i tajnovitosti… držat će vas u neizvjesnosti do samoga kraja.” T. R. RICHMOND, autor knjige What She Left Prvijenac Ruth Ware, triler U mračnoj, mračnoj šumi, bio je bestseler New York Timesa, a tvrtka New Line Cinema kupila je prava za filmsku adaptaciju. Ruth živi s obitelji u sjevernom Londonu.

Takve su pjesme vrlo slične originalu i najčešće se ne udaljavaju previše od njega. 'Žena u kabini 10' je prava drama puna nijansi, a svaki dijalog je ples po rubu Foto: Borko Vukosav Autor: Đurđica Sarjanović 14:00 03.12.2017 "Svaka čast autorici koja je priču učinila zanimljivom, uvjerljivom i nimalo patetičnom (mogla je skliznuti na puno mjesta). Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Žena u kabini 10 autora Ware, Ruth. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Žena u kabini 10 Ruth Ware.

Dosad su kod nas objavljena dva romana: „U mračnoj, mračnoj šumi" i ovaj, novi „Žena u kabini 10". Ono što karakterizira autoricu su knjige što stoje svaka za sebe, sa svojim zasebnim radnjama i likovima. Naslovnica ›› Književnost ›› Žena u kabini 10 Žena u kabini 10.

POVEZANE KNJIGE