365 danas promijeni sebe – ljubičasta

365 danas promijeni sebe – ljubičasta - Dimitrova, Tanya | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
7,5 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promijeni sebe – ljubičasta.pdf
ISBN
5150779685318

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni! O autorici: Tanya Dimitrova veleposlanica je Republike Bugarske u Hrvatskoj. Iza nje je bogat profesionalni put – najprije je bila novinarka, zatim i vlasnica i nakladnica tjednika „Vrijeme”, predsjednica nevladine organizacije, a potom županica Jambolske županije što joj je otvorilo vrata diplomacije. Autorica je dviju knjiga i više stručnih članaka, a kao veleposlanica predano pridonosi jačanju kulturne suradnje i razmjene između Bugarske i Hrvatske.

Dodaj u listu želja. SKU: 2239 Kategorija: Psihologija i osobni razvoj Oznake 365 DANAS PROMIJENI SEBE I OSTVARI SVOJE CILJEVE, Bugarska, ciljevi, kako ostvariti ciljeve, osobni razvoj, Osobni vodič do uspjeha, ostvarivanje ciljeva, pozitivna psihologija, psihologija ... 365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve - U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv.

109,00 HRK. Dodaj u košaricu ... Svestrana Tanya Dimitrova, veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj, nedavno je objavila knjigu '365 - Danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve' (u izdanju Školske knjige).

POVEZANE KNJIGE