365 danas promijeni sebe – zelena

365 danas promijeni sebe – zelena - Dimitrova, Tanya | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
8,52 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promijeni sebe – zelena.pdf
ISBN
6294368986558

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni! Priručnik je dostupan u dvije boje. O autorici: Tanya Dimitrova veleposlanica je Republike Bugarske u Hrvatskoj. Iza nje je bogat profesionalni put – najprije je bila novinarka, zatim i vlasnica i nakladnica tjednika „Vrijeme”, predsjednica nevladine organizacije, a potom županica Jambolske županije što joj je otvorilo vrata diplomacije. Autorica je dviju knjiga i više stručnih članaka, a kao veleposlanica predano pridonosi jačanju kulturne suradnje i razmjene između Bugarske i Hrvatske.

Knjiga 365 danas - Dnevnik za postizanje osobih ciljeva journal.hr Knjiga 365 danas - Dnevnik za postizanje osobih ciljeva 24sata.hr ... U moru priručnika za samopomoć izdvaja se „365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve - Osobni vodič do uspjeha", u izdanju Školske knjige. Napisala ju je dr.

365 danas promjeni sebe i ostvari svoje ciljeve. Dimitrova, Tanya 179,00 kn.

POVEZANE KNJIGE