I onda se ponovno zaljubila

I onda se ponovno zaljubila - Mihoković-Kumrić, Nada | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihoković-Kumrić, Nada
DIMENZIJA
5,6 MB
NAZIV DATOTEKE
I onda se ponovno zaljubila.pdf
ISBN
2223007046745

OPIS

U novom romanu Nade Mihoković-Kumrić pod naslovom I onda se ponovno zaljubila otkrit ćeš sljedeće: Ako te zanima tko koga voli, tko koga zavodi, čije srce nije spremno, ako se ne bojiš neugodnih istina i iznenadnih poziva bez obzira na to što imaš drukčije viđenje i svoju ljubav ne provjeravaš testovima i čarima numerologije, pročitat ćeš ovu ekološko-obiteljsko-ljubavnu zavrzlamu ispričanu u prvom licu iz perspektive četrnaestogodišnjaka, buduće glumice Franke i budućeg ekologa Filipa, i saznati još tko je majstor za žensku dušu, tko se bolje snalazi, tko se osjeća okovan i zašto, tko ima petlju, tko je pao s neba, što se događa kad ima slike a nema tona, što ne može čekati do jutra, o kome što ovisi, kako živjeti s pretjeranim komplimentima, što se dogodilo kad je more zvučalo moćnije i kako zakrpati rupu na nebu, a kako u srcu.

U ovoj Noći knjige na Yuotube kanalu Gradske knjižnice Velika Gorica pogledajte snimku predstavljanja knjige velikogoričke književnice Nade Mihoković-Kumrić „I onda se ponovno zaljubila", ekološko-ljubavno-obiteljskog romana. Ne može se produljivati, može se tražiti za još šest mjeseci, tri mjeseca. Nakon što prođe tih dvanaest mjeseci, morat će otići na šest mjeseci i onda se mogu ponovno vratiti u Hrvatsku i zatražiti vizu.

"Tek nakon drugog djeteta saznala sam da se radi o genetskom poremećaju. Dugo mi je trebalo da se odlučim na oplodnju donorskom ... Sutra, 23.

POVEZANE KNJIGE