Ludi svijet

Ludi svijet - Howard, A.G. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, A.G.
DIMENZIJA
7,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Ludi svijet.pdf
ISBN
8378859136496

OPIS

Ludi svijet, nastavak romana Između dva svijeta, još je uvrnutija i snažnija priča o djevojci Alysse Gardner. U svojemu novom romanu za mlade autorica A. G. Howard dovodi Alyssu u novu kušnju. Alyssa se nakon doživljaja u Zemlji čudesa, u kojoj je okrunjena kao kraljica na Crvenom dvoru, odrekla tog života i vratila kući. Dočekala ju je majka, koja je izišla iz umobolnice, i Jeb, dečko kojega voli i kojemu je u mračnom svijetu Zemlje čudesa spasila život. Ali Alyssa je rastrgana između dvaju svjetova. Kao da ne može potpuno zatomiti naslijeđe koje je baštinila od prabake Alice Liddell koja je kao djevojčica inspirirala Lewisa Carolla da napiše svoju slavnu knjigu Alica u Zemlji čudesa. Njezinu uznemirenost potiče majka stalnim pitanjima, ali i zavodljivi manipulator Morpheus koji joj je bio vodič kroz Zemlju čudesa. Sada je progoni u snovima i dolazi u njezinu školu. Alyssa mora pronaći ravnotežu između mraka i svjetla, stvarnosti i fantazmagorije, između pravog života i Zemlje čudesa. Ili će izgubiti sve što voli…

To je ludi, ludi, ludi, ludi svijet, na prostoru bivše Jugoslavije poznatiji pod naslovom Taj ludi, ludi, ludi, ludi svijet je američka filmska komedija snimljena 1963. godine, poznata kao jedna od najspektakularnijih i najuticajnijih ostvarenja žanra u drugoj polovici 20.

Alyssa se nakon doživljaja u Zemlji čudesa, u kojoj je okrunjena kao kraljica na Crvenom dvoru, odrekla tog života i vratila kući. Ludi svijet. 351 likes · 4 talking about this.

POVEZANE KNJIGE