Rajska ptica

Rajska ptica - Ujević, Sanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ujević, Sanja
DIMENZIJA
11,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Rajska ptica.pdf
ISBN
3899008865551

OPIS

Zbirka priča i legendi iz Dalmacije o postanku mjesta, o nevjerovatnim događajima često ispunjenim elementima tajanstvenog,nestvarnog svijeta,o neobičnim ljudskim sudbinama, o velikim ljubavima i junacima.

Čokolade se izrađuju u slovenskoj čokoladarnici koja širokom ponudom najrazličitijih kombinacija čokoladnih pločica s različitim posipima razbija mitove o klasičnim dosadnim okusima. Jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda jest baš čokoladna erotika, a ... Iz snimaka i slika koji prikazuju obrede udvaranja ove dvije ptice, jasno je da vrhunska rajska ptica svojim perjem stvara nešto nalik na osmijeh, dok Vogelkop kreće u drugom smjeru i oblikuje izraz karakterističan za mrštenje.

Postoji više vrsta strelitzia ali za uzgoj je najomiljenija Strelitzia reginae. Živopisni cvjetovi nalaze se na vrhu duge cvjetne stapke i traju nekoliko tjedana.

POVEZANE KNJIGE