Anatomija ljubavi

Anatomija ljubavi - Fisher, Helen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fisher, Helen
DIMENZIJA
5,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija ljubavi.pdf
ISBN
9783925849638

OPIS

Anatomija ljubavi fascinantna je knjiga (prvi put objavljena 1992.) na temu ljubavi i ljubavnih odnosa. Od tada do danas, ugledna antropologinja Helen Fisher provela je revolucionarna ispitivanja na mozgu i koristeći se najnovijim metodama snimanja mozga istražila što se u mozgu događa kada osjećamo požudu, zaljubljenost, privrženost i ljubav. U tim je istraživanjima ispitano više od 80 000 ljudi, a na uzorku više od 30 000 muškaraca i žena prikupljeni su podaci o razmjeni seksi SMS poruka, komunikaciji putem društvenih mreža, neobveznim seksualnim odnosima, prijateljima s povlasticama i drugim suvremenim trendovima udvaranja i braka.

Od tada do danas, ugledna atropologinja Helen Fisher pro „Anatomija ljubavi" antropologinje Helen Fisher, objavljena je prvi put prije više od dvadeset godina. Budući da je ovo znanstveno djelo, podržano brojnim istraživanjima, moglo si se, opravdano, pomisliti da ga je pregazilo vrijeme.

U Rusiji se film službeno pojavio na širokim ekranima 6. ožujka.

POVEZANE KNJIGE