Anatomija ljubavi

Anatomija ljubavi - Fisher, Helen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fisher, Helen
DIMENZIJA
5,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija ljubavi.pdf
ISBN
7281170206931

OPIS

Anatomija ljubavi fascinantna je knjiga (prvi put objavljena 1992.) na temu ljubavi i ljubavnih odnosa. Od tada do danas, ugledna antropologinja Helen Fisher provela je revolucionarna ispitivanja na mozgu i koristeći se najnovijim metodama snimanja mozga istražila što se u mozgu događa kada osjećamo požudu, zaljubljenost, privrženost i ljubav. U tim je istraživanjima ispitano više od 80 000 ljudi, a na uzorku više od 30 000 muškaraca i žena prikupljeni su podaci o razmjeni seksi SMS poruka, komunikaciji putem društvenih mreža, neobveznim seksualnim odnosima, prijateljima s povlasticama i drugim suvremenim trendovima udvaranja i braka.

Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove. Film "Anatomija ljubavi", koji je na mnogim forumima uglavnom pozitivan, ima zanimljivu priču koja fascinira gledatelja. Povrat ulaganja.

To nije slučaj iz dva razloga. anatomija ljubavi. Preporuke.

POVEZANE KNJIGE