Borba za život

Borba za život - Kljajo Radić, Marina | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kljajo Radić, Marina
DIMENZIJA
4,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Borba za život.pdf
ISBN
1476895361312

OPIS

Knjiga prokušane književnice Marine Kljajo-Radić, pod naslovom Borba za život, tematski je novum u književnosti za djecu. Pisana je ne samo iz pozicije nego i iz iskustva majke koja je odlučila roditi dijete usprkos protivljenju sredine u kojoj živi, prognozama liječnika, koje nisu najbolje, pa i uz rizik vlastitoga života. Sve to, međutim, prožeto je i doživljavanjem djeteta, koje od prvoga otkucaja srca ima samo jednu želju – a to je život. Cijeli veliki svijet stoji nasuprot jednomu krhkom ljudskom stvorenju – majci koja (iako sama u svojim strahovima i dvojbama) brani i čuva život u svome krilu, život djeteta koje jedinu nadu ima u tome da će to nastojanje uspjeti. Bitka je to Davida i Golijata koja nas uči da u svijetu oko nas postoje ljudi koji su, iako nitko za njih ne zna, iznašli snage da vode i one naizgled izgubljene bitke.

Ako umrem, barem ću umrijeti kao žena!' Borba za goli život: Otvorio vilicu krokodilu i pobegao mu iz čeljusti. Muškarac iz Australije uspeo je, doslovno, da pobegne iz čeljusti krokodilu, tako što mu je otvorio vilicu i pobegao. Borba malene Maše za život: 'Ne zna što je snijeg, kiša, sunce' Govoreći o kćeri, Sanda kaže kako je Maša u godinu dana života preživjela pet sepsi, nekoliko upala pluća, moždani udar… 21.

Podijeli na Twitteru; Prosljedi putem Vibera ... Sin prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana saborski zastupnik HDZ-a Miroslav Tuđman prema riječima njegova stranačkog šefa, premijera Andreja Plenkovića zadnjih desetak dana vodi borbu za život. Također prema tvrdnjama predsjednika Vlade oporba je njegov izostanak iz parlamenta iskoristila kako bi potencirala glasanje o izmjenama Zakona o Hrvatskoj gospodarskoj komori. Krenula nova borba za život: 'Ima dana kada se pitam zašto ja' Autor Maja Šitum 16.02.2020.

POVEZANE KNJIGE