Mama, kupi mi konja

Mama, kupi mi konja - Ivetić, Irena | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivetić, Irena
DIMENZIJA
12,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Mama, kupi mi konja.pdf
ISBN
1131230517294

OPIS

Irena Ivetić radi kao učiteljica razredne nastave u Cesarićevoj školi od 1996. godine, vodi literarno-novinarsku skupinu učenika mlađih razreda, a do sada je izdala nekoliko knjiga. Piše od djetinjstva, pjesme i priče za djecu i odrasle, a pjesme su joj izašle u SMIBu, Modroj lasti, Radosti, Prvom izboru, a neke pjesme su joj ušle i u školske čitanke. Svoju prvu knjigu, zbirku pjesama i kratkih priča „Recept za radost“ izdala je 2007. godine, a zbirku pjesama i kratkih lirskih proza za odrasle „Zvuci mojih tišina“ izdala je 2008. godine u vlastitoj nakladi. Napisala je i tekst za slikovnicu „Naša Šima“ koju su oslikali razredni prijatelji učenice Šime, učenice s posebnim potrebama, koja je izašla 2015. godine. Dobila je i niz nagrada za svoje pjesme i kratke priče, a upravo po priči iz najnovije zbirke „Mama kupi mi konja“ Hrvatski radio je pripremio dramu za svoju emisiju Priča za laku noć.

Knjigu je uredio Božidar Prosenjak, ilustrirao Dario Kukić i predstavljena je na Interliberu. Godine 2019.

govoriti tačne i realne razloge, počevši još od kad mislimo da ih ne kapiraju. Susret je bio vrlo zanimljiv. Književnica se kratko predstavila, a potom je pročitala neke od priča iz svoje zadnje zbirke "Mama, kupi mi konja!".

POVEZANE KNJIGE