Šeks. Politička biografija

Šeks. Politička biografija - Miškulin, Ivica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miškulin, Ivica
DIMENZIJA
12,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Šeks. Politička biografija.pdf
ISBN
7780887926630

OPIS

U ovom opširnom djelu iznesena je politička biografija Vladimira Šeksa, jednog od istaknutih hrvatskih političara tijekom demokratizacije i osamostaljenja Republike Hrvatske. Knjiga je podijeljena u 19 poglavlja, a temelji se na iscrpnom istraživanju svih relevantnih arhivskih izvora.No posebno je važna činjenica da se u političkoj aktivnosti ovog političara zrcali i značajan dio suvremene hrvatske povijesti, od vremena komunističke Jugoslavije – kada je Šeks bio protivnik režima – do razdoblja demokratizacije, osamostaljenja, Domovinskog rata, kao i hrvatske društvene i političke povijesti kasnog 20. i ranog 21. stoljeća.

Knjiga je podeljena u 19 poglavlja, a zasniva se na iscrpnom istraživanju svih važnih arhivskih izvora. Šeks. Politička biografija, Zagreb: ALFA d.d., 2017 (monografija) CROSBI ID: 904762 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca.

Ivica Miškulin. Knjigu povjesničara Ivice Miškulina 'Šeks.Politička biografija', u kojoj se analizira dugogodišnje političko djelovanje HDZ-ovog veterana Vladimira Šeksa, objavila je izdavačka kuća Alfa U opsežnoj političkoj biografiji (855 str.) Miškulin je kroz 19 poglavlja prikazao Šeksovo političko djelovanje od ulaska u politički život do ... Knjigu povjesničara Ivice Miškulina "Šeks.Politička biografija", u kojoj se analizira dugogodišnje političko djelovanje HDZ-ovog veterana Vladimira Šeksa, objavila je izdavačka kuća "Alfa". Na predstavaljanju su o knjizi 'Šeks. Politička biografija' govorili dr.

POVEZANE KNJIGE