Sutone, dođi

Sutone, dođi - Roberts, Nora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
5,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Sutone, dođi.pdf
ISBN
7054798537774

OPIS

Ranč i odmaralište Bodineovih u zapadnoj Montani dom je četiriju generacija jedne skladne obitelji, ali i popularno mjesto za odmor. Na čelu imanja mlada je Bodine Longbow čiji sređeni život uzdrma povratak njezine tinejdžerske ljubavi — Callena Skinnera. Mirnu svakodnevicu uskoro će uzburkati i ubojstvo jedne od omiljenih radnica na imanju. Stravičan zločin otvorit će stare rane i podsjetiti na nekoga o kome obitelj nikad ne govori: Bodineinu tetu Alice koja je ranč napustila kao djevojka i više se nikad nije vratila… Postoji li mogućnost da su dvije priče povezane? Sutone, dođi još je jedan bestseler američke spisateljice Nore Roberts; saga kojom je autorica opravdala svoj status najprodavanije autorice ljubavnih romana i miljenice čitatelja diljem svijeta. Nora Roberts dosad je objavila preko 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica. Izuzetak nije bio ni Sutone, dođi, djelo koje je, odmah nakon objavljivanja, postalo bestseler.

Svi sve njene knjige kupujemo i nikada nismo razočarani, kao ni s ovom. 1991.

Odaberite najbolje knjige u online Knjižari Ljevak, naručite odma... Najveći izbor knjiga i udžbenika - internet trgovina Školske knjiga d.d. NORA ROBERTS - Sutone, dođi Uzbudljiv koloplet strasti, ljubavi i zločina Ranč i odmaralište Bodineovih u zapadnoj Montani dom je četiriju generacija jedne skladne obitelji, ali i popularno mjesto... dođi i utopi bisere svoga glasa. u zdenac moga dozivanja; dođi i posadi bršljan svojih ruku.

POVEZANE KNJIGE