Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu

Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu - Krampač Grljušić, Aleksandra | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krampač Grljušić, Aleksandra
DIMENZIJA
5,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu.pdf
ISBN
8310517114728

OPIS

Priručnik Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu namijenjen je učiteljima koji u osnovnoj školi rade s različitim skupinama učenika s teškoćama. Čitatelji će u prvome i drugom poglavlju dobiti odgovore na najčešća pitanja povezana sa školovanjem takvih učenika, primjerice tko su učenici s teškoćama, što je redoviti program uz individualizirane postupke, a što je redoviti program uz prilagodbu sadržaja, koja je razlika između tih programa, koji se učenici školuju po posebnom programu uz individualizirane postupke, trebaju li programi biti dostupni roditeljima te brojni drugi odgovori. Treće je poglavlje posvećeno praćenju ciljeva i ishoda učenja učenika s teškoćama. U četvrtom je poglavlju 25 individualiziranih odgojno-obrazovnih programa koji su odabrani s obzirom na pojavnost vrsta i stupnjeva teškoća. Svaki program sadrži profil učenika, inicijalnu procjenu, godišnji plan i program, a izrađeni su za sve nastavne predmete od 1. do 4. razreda. Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu poslužit će kao koristan vodič učiteljima, stručnim suradnicima, studentima učiteljskih fakulteta te svima koji su uključeni u život učenika s teškoćama.

Čitaoci će u prvom i drugom poglavlju dobiti odgovore na najčešća pitanja povezana sa školovanjem takvih učenika, na primer ko su učenici s poteškoćama, šta je redovni program uz individualne postupke, koji se učenici školuju po posebnom programu uz individualne ... Priručnik Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu namijenjen je učiteljima koji u osnovnoj školi rade s različitim skupinama učenika s teškoćama. Čitatelji će u prvome i drugom poglavlju... UČENICI S TEŠKOĆAMA U REDOVITOM ŠKOLSKOM SUSTAVU: priručnik za učitelje razredne nastave - Aleksandra Krampač-Grljušić - UČENICI S TEŠKOĆAMA U REDOVITOM ŠKOLSKOM SUSTAVU: priručnik za učitelje razredne nastave - Priručnik Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu namijenjen je učiteljima koji u osnovnoj školi rade s različitim skupinama učenika s teškoćama. Pri izradi programa za te učenike od velike je pomoći bila suradnja s edukacijskim rehabilitatorom Antunom ZUPANCEM i njegovim suradnicima, a cijeli je projekt započet priručnikom „Učenici s teškoćama u redovitom školskom sustavu" vrsne stručnjakinje Aleksandre KRAMPAČ GRLJUŠIĆ koja je savjetnik i na ovom projektu. Krampač-Grljušić, A.

sc. Aleksandre Krampač Grljušić, edukatorice-rehabilitatorice i ravnateljice OŠ Ljudevita Gaja u ... … u četvrtak [ 30.

POVEZANE KNJIGE