Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu

Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu - Kvesić, Pero | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kvesić, Pero
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu.pdf
ISBN
8518844486227

OPIS

iz riznice otorinolaringologa Marinka Popokatepetla Kad se 2005. Pero Kvesić odlučio na eksperiment i svoje zapise počeo objavljivati na blogu, vjerojatno nije ni sanjao da će njegov Čovjek-vadičep i Žena-riba napraviti puni krug i svoje putovanje završiti među koricama. Duhovit, bridak, pustopašan i ironičan bez obzira na to što i o kome pisao – a on se u svojem dugogodišnjem spisateljskom i novinarskom radu uistinu okušao u raznim formama za raznovrsnu publiku – nema dvojbe da se izvrsno snašao i u tome novome mediju koji je među prvima prepoznao kao platformu budućnosti. Njegovi su zapisi sjajna kronika duha vremena, i kad piše o seksu i kad piše o politici. I premda je po ovom prvom poznatiji, njegova je bodlja u drugoj temi još oštrija. Nakon više od milijun posjetitelja i dvije tisuće postova Čovjek-vadičep i Žena-riba zaslužili su da ih se s internetskih bespuća prizemlji i ukoriči. Ovo je stoga prava literarna poslastica ne samo za njegove stare poklonike već i za one koji će zahvaljujući ovoj knjizi to postati.

svibnja u 19 sati u dvorani Müller kina Europa uz Peru Kvesića o knjizi će govoriti Đurđica Čilić Škeljo ... Vrijeme čitanja: 3 minute Tko povezuje Male leteće medvjediće, časopis Quorum, omladinski list Polet i klub Jabuka? Radi se o istoj osobi koja je godinama pod pseudonimom Babl od 2005. do 2014.

Književnik Andrija Škare je rekao da se u tih nekoliko stotina zapisa Kvesić ... Čovjek-vadičep sreće Ženu-ribu - iz riznice otorinolaringologa Marinka Popokatepetla. uvertira u čovjeka-vadičepa.

POVEZANE KNJIGE