Društvena igra vatreni izazovi

Društvena igra vatreni izazovi PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra vatreni izazovi.pdf
ISBN
7881660574934

OPIS

Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji, živjelo je tajanstveno pleme u tami vulkana sjena. Bili su poznati kao veliki ratnici koji su čuvali hramove pune tajnog blaga. I vi možete ući u taj hram ali trebate baklju koja će vam osvjetliti put i duh ratnika koji će biti vodič kroz mnoge izazove i smrtonosne zamke. Usudite li se okušati u Vatrenim izazovima? Cilj igre je proći 5 vatrenih izazova – izazov obruča, izazov ravnoteže, izazov užeta, izazov prepreke i akcijski izazov te što prije doći do cilja. Za 2 do 4 igrača. Baterije: 3xAAA (nisu uključene). Dob: 6 .

Raspoloživo odmah! Društvena igra Clementoni Planes Quizzy (13862) Učite kroz igru sa ovom društvenom igrom Clementoni Planes Quizzy. ... Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj.

Bili su poznati kao veliki ratnici koji su čuvali hramove pune tajnog blaga. I vi možete ući u taj hram ali trebate baklju koja će vam osvjetliti put i duh ratnika koji će biti vodič kroz mnoge izazove i ... Društvena igra VATRENI IZAZOVI Raspoloživost i cijena .

POVEZANE KNJIGE