Legenda

Legenda - Lu, Marie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lu, Marie
DIMENZIJA
6,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Legenda.pdf
ISBN
6129866418748

OPIS

Istina će postati legenda. Nekadašnji SAD rascjepkao se na zemlje u stalnom međusobnom ratu. Republika ima svoje uzdanice… i svoje legende. Rođena u elitnoj obitelji u jednom od najbogatijih dijelova Republike, petnaestogodišnja June je čudo od djeteta koju pripremaju za uspjeh u najvišim vojnim krugovima. Rođen u siromaškom kraju, petnaestogodišnji Day je najtraženiji zločinac u zemlji. Ali njegovi motivi nisu ono što bi se očekivalo. Kad June izgubi brata, a Day postane glavni sumnjivac, dvoje mladih naći će se ulovljeni u opasnoj igri mačke i miša. Hoće li otkriti što ih je zapravo spojilo i do kojih će mračnih dubina njihova zemlja otići da zadrži svoje tajne – i pri tome sačuvati žive glave? Pun napetosti i akcije, ovaj roman nećete moći ispustiti iz ruku! Marie Lu rođena je u Kini, no s pet se godina zajedno s obitelji preselila u Sjedinjene Američke Države. Pisati je počela još u djetinjstvu. Prije nego što je postala profesionalna spisateljica, bila je grafička dizajnerica videoigrica. Majstorski je stvarala sugestivne urbane krajolike budućnosti u kojima elitna militantna manjina u neboderima tlači siromašne. S obzirom na njezino iskustvo u kreiranju videoigrica, nije čudno što se prema njezinu prvom romanu „Legenda“, po kojemu je cijela trilogija dobila ime, snima film. Njezina vizija distopijskog Los Angelesa jezivo je uvjerljiva, poput noćne more svakoga velegradskog stanovnika. Osim pisanjem, Marie Lu bavi se i crta­njem. Živi u Los Angelesu. Roman „Šampion“ uvršten je na popis knjiga koje morate pročitati časopisa Entertainment Weekly, a trilogiju Legenda (Legenda, Genijalka i Šampion) Američko je udruženje knjižnica uvrstilo na popis 10 najboljih knjiga.

Legenda (satellite system) ("Legend" in Russian), Soviet military satellite system of the 1970-80s Film and theatre. Legenda, 1911 play by Stanisław Wyspiański; Legenda (1970 film) [], a 1971 film by Sylwester Chęciński Music Classical music.

Download grátis a partir da fonte, suporte API, milhões de utilizadores. Legenda o Zvonimirovoj smrti je jedina autentična srednjovjekovna legenda o nekom srednjovjekovnom kralju. Ona nije produkt historiografije 19.

POVEZANE KNJIGE