Linda , ona koju su ubili

Linda , ona koju su ubili - Persson, Lief G.W. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Persson, Lief G.W.
DIMENZIJA
11,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Linda , ona koju su ubili.pdf
ISBN
7206861914468

OPIS

Usred neuobičajeno toplog ljeta u Švedskoj, mlada policijska pripravnica pronađena je ubijena. Inspektor Evart Backstrom je protiv svoje volje poslan iz Stockholma da vodi istragu. Egoističan, tašt i pun predrasuda prema svemu i svačemu, Backstrom je čovjek bez osjećaja dužnosti i odgovornosti, čovjek koji sve druge ljude smatra potpunim neznalicama, a nježne osjećaje iskazuje samo prema svojoj zlatnoj ribici i najbližoj boci pića. Ako žele razriješiti ovaj slučaj, izmučeni članovi njegova tima prisiljeni su zaobilaziti ga u radu i pratiti oskudne tragove koji su preostali nakon što je Backstrom svojom tvrdoglavošću doveo do toga da se glavni trag ohladi. Leif G.W. Persson Leif G. W. Persson (1945.) švedski je kriminolog i romanopisac. Od 1978. godine napisao je niz romana, od kojih su tri dobila nagradu za najbolji kriminalistički roman godine u Švedskoj.

Inspektor Evart Backstrom je protiv svoje volje poslan iz Stockholma da vodi istragu. To su ljudi koji i vlastiti život i vlastiti svijet doživljavaju na način sličan onome na koji krimić opisuje svoj svijet. E, pa baš za vas predstavljamo jednu zanimljivu knjigu - Linda, ona koju su ubili. Knjigu " Linda,ona koju su ubili" - Leif G.W.

Naslovi na ... Opisala je stravično javno silovanje žene od jedva dvadesetak godina koju su izveli pred stotinu zatvorenica kako bi je natjerali da nešto prizna. "Nakon toga su je policajci redom silovali pred svima.

POVEZANE KNJIGE