Linda , ona koju su ubili

Linda , ona koju su ubili - Persson, Lief G.W. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Persson, Lief G.W.
DIMENZIJA
11,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Linda , ona koju su ubili.pdf
ISBN
6817115874708

OPIS

Usred neuobičajeno toplog ljeta u Švedskoj, mlada policijska pripravnica pronađena je ubijena. Inspektor Evart Backstrom je protiv svoje volje poslan iz Stockholma da vodi istragu. Egoističan, tašt i pun predrasuda prema svemu i svačemu, Backstrom je čovjek bez osjećaja dužnosti i odgovornosti, čovjek koji sve druge ljude smatra potpunim neznalicama, a nježne osjećaje iskazuje samo prema svojoj zlatnoj ribici i najbližoj boci pića. Ako žele razriješiti ovaj slučaj, izmučeni članovi njegova tima prisiljeni su zaobilaziti ga u radu i pratiti oskudne tragove koji su preostali nakon što je Backstrom svojom tvrdoglavošću doveo do toga da se glavni trag ohladi. Leif G.W. Persson Leif G. W. Persson (1945.) švedski je kriminolog i romanopisac. Od 1978. godine napisao je niz romana, od kojih su tri dobila nagradu za najbolji kriminalistički roman godine u Švedskoj.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Obavezna polja su označena sa * Vaša recenzija: * Naziv * E-pošta * Povezani proizvodi. ...

Bila je dio rulje koju je Trump nahuškao na Kongres. Suprug Aaaron i djevojka Kayla saznali su da je mrtva preko live prijenosa prosvjeda Mislila sam da samo ide na prosvjed.

POVEZANE KNJIGE