Moć

Moć - Byrne, Rhonda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne, Rhonda
DIMENZIJA
4,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć.pdf
ISBN
9634636077331

OPIS

Suđen vam je izvanredan život! U ovoj vam knjizi želim pokazati put do izvanrednog života. Mnogo je toga što trebate saznati o životu – a sve je dobro. Zapravo, nije samo dobro – nego fenomenalno! Život je daleko jednostavniji nego što zamišljate, a kad počnete shvaćati kako on funkcionira, kad počnete shvaćati Moć koju nosite u sebi, u potpunosti ćete doživjeti životnu čaroliju – i živjeti čudesnim životom! Sada počnite otkrivati čaroliju života. Dodatne informacije o Moći možete pronaći na internetskoj stranici www.thesecret.tv Cilj Rhonde Byrne jest donijeti radost milijardama ljudi. Počela je filmom Tajna koji su vidjeli milijuni ljudi širom svijeta. Nastavila je knjigom Tajna, svjetskim bestselerom koji je dostupan na 46 jezika. Sada, knjigom Moć, Rhonda Byrne nastavlja svoje revolucionarno djelovanje, otkrivajući nam najveću silu u našem svemiru. Ova je knjiga priručnik za stjecanje najveće moći u svemiru – Moć kojom možete dobiti sve što želite. Da Moć ne postoji, ne biste se ni rodili. Da nema Moći, na planetu ne bi postojalo nijedno jedino ljudsko biće. Svako otkriće, izum i ljudska tvorevina potječu od Moći. Sve proizlazi iz Moći – savršeno zdravlje, prekrasni odnosi, karijera koju volite, život ispunjen srećom, kao i sav novac koji vam je potreban da biste bili, činili i imali sve što želite. Život vaših snova oduvijek vam je bio mnogo bliže nego što ste i pomišljali, jer u vama prebiva Moć koja vam omogućuje da u životu dobijete sve što želite. Da biste bilo što stvorili, da biste bilo što promijenili, potrebno je samo jedno…moć Prevela: Radha Rojc Belčec

Moć se najčešće legitimizira (opravdava) i ostvaruje pomoću vlasti i to putem institucionalne strukture i sile kojom ova raspolaže. Uz temu "Budućnost i moć znanja", kao dijelu gradiva namijenjenoga za nastavu Katoličkoga vjeronauka u 4. razredu srednje škole, donosimo nekoliko priloga: Budućnost i moć znanja - PPT; Sažetak i radni zadaci - izvadak iz radne bilježnice; Budućnost i moć znanja - zadatak za rad u skupinama U čovjeku postoji više neuronskih konekcija nego što ima zvijezda u galaksiji.

Kaže znanost da čovjek koristi 3-10% svog mozga. Toliko neuronskih konekcija nam je aktivno, ostalo je neaktivno.

POVEZANE KNJIGE