Tragom parfema

Tragom parfema - Caboni, Cristina | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caboni, Cristina
DIMENZIJA
12,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Tragom parfema.pdf
ISBN
3399117521040

OPIS

Elena je još kao dijete bila željna nježnosti i ljubavi. Odrastanje sa spoznajom da je čak i vlastitoj majci bila prevelik teret uvjerilo ju je kako u životu može računati samo na sebe.Za sve obiteljske nevolje mlada je žena oduvijek krivila opsesivno traganje za savršenim parfemom, na što su žene u njezinoj obitelji potrošile desetljeća i desetljeća strpljivo prenoseći vještinu izrade parfema s koljena na koljeno, a da nijedna od njih zapravo nije pronašla miris za kojim je tragala. Upravo je zato taj svijet Eleni silno odbojan. Kada ljubav njezina života doživi potpuni fijasko, Elena shvati da su promjene u životu za nju postale pitanje opstanka. Na prijateljičin nagovor seli se u Pariz i počinje baviti upravo onim od čega cijelog života bježi – izradom parfema. Možda njezinim pretkinjama mirisi i jesu donijeli samo bol i patnju, no one nisu na svojoj strani imale jednog posve neobičnog Caila…

Preporuči knjigu prijateljima. Cristina Caboni.

Još kad bi iz njezinih listova izlazio miris nekog parfema, mislim da joj ne bi mogla odoljeti nijedna žena. Uz glavnu protagonisticu Elenu, priča nas vodi u Firencu i Pariz vjerno nam opisujući krajolike, pa tako imate osjećaj da ste tamo. Tragom parfema.

POVEZANE KNJIGE