Mala knjiga za velike roditelje

Mala knjiga za velike roditelje - Mozaik knjiga d.o.o | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mozaik knjiga d.o.o
DIMENZIJA
11,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala knjiga za velike roditelje.pdf
ISBN
9792031865554

OPIS

U poplavi knjiga o dječjem odgoju, ovo je jedna od rijetkih koje uistinu nude odgovor na pitanje kako djetetu postaviti granice s pomoću odgovarajuće kritike i kazne. Stav koji autori zastupaju jest da ljubavi nikada nije previše, da „previše“ ljubavi ne može „pokvariti“ dijete, nego da je nedostatak ili odsutnost kazne ono što ga zapravo „kvari“. Prava vrijednost odgojnoga pristupa opisanog u ovoj knjizi vidi se u uravnoteženosti triju osnovnih roditeljskih funkcija: postavljanja ciljeva u obliku jasnih zahtjeva, davanja pohvala i nagrada kada dijete ostvaruje ciljeve, odnosno izricanja kritike i kazne kada dijete odbija ispuniti roditeljske zahtjeve. Ove tri osnovne odgojne ili roditeljske funkcije predstavljene su jednostavnim vizualnim modelom koji kolokvijalno nazivamo modelom „mercedes“. Knjiga vam objašnjava kako ćete dijete, s ljubavlju i primjerenim odgojnim stilom, uistinu pripremiti za samostalan život u društvu te odgovara na sljedeća pitanja:

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Mala knjiga za velike roditelje. 3,224 likes · 1 talking about this.

Opis - MALA KNJIGA ZA VELIKE RODITELJE . U poplavi knjiga o dječjem odgoju, ovo je jedna od rijetkih koje uistinu nude odgovor na pitanje kako djetetu postaviti granice s pomoću odgovarajuće kritike i ... Psihopolis je objavio i slovenačko izdanje ove knjige Mala knjiga za velike starše - Priročnik za vzgojo otrok (Psihopolis, Novi Sad), a knjiga ima i svoje hrvatsko izdanje Mala knjiga za velike roditelje (Mozaik knjiga, Zagreb, 2018). U poplavi knjiga o dječjem odgoju, Mala knjiga za velike roditelje jedna je od rijetkih knjiga koje uistinu nude odgovor na pitanje kako djetetu postaviti granice s pomoću odgovarajuće kritike i kazne.Autori zastupaju stav da ljubavi nikada nije previše jer „previše" ljubavi ne može „pokvariti" dijete. Priručnik za odgoj djece Autori: Zoran Milivojević Katja Bilban Vida Kokelj Miša Kramberger Tjaša Steiner Borut Kožuh Mala knjiga za velike roditelje Zoran Milivojević Priru Mala knjiga za velike roditelje Zoran Milivojević Priručnik za vaspitavanje dece Prevod sa Hvala vam što redovno dopunjujete svoj račun . Knjiga predstavlja mapu za orijentaciju savremenog roditelje, a osnovno načelo koje je autore vodilo u pisanju, a služi kao glavna poruka roditeljima, jeste zaključak da vaspitavanje nije samo razumijevanje i popuštanje, niti samo ograničavanje i kažnjavanje, već kombinacija zahtjeva, naklonosti i ograničavanja.

POVEZANE KNJIGE