Unakažen

Unakažen - Enger, Thomas | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enger, Thomas
DIMENZIJA
12,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Unakažen.pdf
ISBN
3395832412310

OPIS

OKRUTNA UBOJSTVA U staračkom domu pronađeno je mrtvo tijelo starice. Zadavljena je, a oči su joj stravično unakažene. Nedugo potom, u svom stanu pronađena je zadavljena mlada žena. Policija tapka u mraku. Jesu li ubojstva povezana? SEKSUALNI SKANDAL Ministrica pravosuđa Trine Juul-Osmundsen optužena je za seksualno napastovanje mladog političara. Mediji traže njezinu glavu. Ona šuti. Krije li taj skandal nešto mnogo opasnije? (NE)VIDLJIVI OŽILJCI Nose li i ubojica i žrtve oku nevidljive ožiljke u čijem razotkrivanju i leži ključ razrješenja zločina? Novinar Henning Juul zasigurno nosi. Dok se pokušava dokopati informacije više o ubojstvima, ali i dokučiti što sve krije ministrica, rasvjetljavanje tragedije koja je njemu unakazila život nikad nije bilo dalje. Ili mu se tako samo čini… Thomas Enger (1973.) norveški je autor kriminalističkih bestselera prevedenih na više od dvadeset svjetskih jezika. “Opečen” (2010.) je njegov prvi roman u serijalu o novinaru Henningu Juulu. Drugi roman iz serije “Proboden” je objavljen 2011. godine. Oba su romana otkupljena za filmsku ekranizaciju. Osim pisanjem, bavi se i glazbom. Živi i radi u Oslu.

kolovoza 2020. u 09:34 Sinoć oko jedan sat nasred jedne beogradske ulice pronađen je unakaženo tijelo migranta starosti između 30 i 35 godina. Kriminalistički roman Unakažen (engl.

Iako je Daglas završio sa pet šavova na licu i vjerovatno će imati trajni ožiljak, može se reći da prošao odlično, jer je povreda mogla da bude mnogo opasnija. 4534 pregleda 2 komentar(a) Norveški pisac trilera Thomas Enger u ponedjeljak je navečer u splitskoj knjižari 'Hoću knjigu' predstavio svoj novi kriminalistički roman 'Unakažen' izdavača Fokus komunikacija iz Zagreba u kojem piše o okrutnim ubojstvima, seksualnom skandalu i (ne)vidljivim ožiljcima te se nakon toga družio sa svojim obožavateljima kojima je potpisivao knjige Unakažen - Thomas Enger Knjiga je u super stanju, kao nova.

POVEZANE KNJIGE