Život vilenjaka

Život vilenjaka - Barbery, Muriel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barbery, Muriel
DIMENZIJA
6,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Život vilenjaka.pdf
ISBN
9344046718124

OPIS

Novi roman autorice bestselera Otmjenost ježa Teško je u početku odrediti što to veže protagonistice novoga romana proslavljene spisateljice Muriel Barbery– Mariju koja živi u seoskoj zabiti francuske pokrajine Burgundije i djevojčicu po imenu Clara koja se, nakon djetinjstva provedena u Abruzzu, seli u Rim gdje su je poslali kako bi razvila svoj nesvakidašnji dar za glazbu. Ta je veza tajna: i jedna i druga su, svaka na svoj način, povezane sa svijetom vilenjaka – svijetom umjetnosti, invencije i tajanstvenog, ali i svijetom prožetosti s prirodom koja ljudskome životu daje njegovu puninu i ljepotu. Međutim, ljudskome rodu prijeti opasnost od jednog izgubljenog vilenjaka i samo će Maria i Clara, ujedinjenim snagama, moći osujetiti njegove opasne planove…

Cijena: 119,00 kn: Dodaj u košaricu . Ratovi se odvijaju na bojnim poljima ali se o njima odlučuje u kabinetima vladara koji su stručnjaci za upravljanje svijetom mašte.

Čitajući, u nekom ćete trenu pomisliti otprilike ovo: ništa više ne razumijem, svega je odjednom previše, ali lijepo je. Opis: Život vilenjaka, Mjurijel Barberi . Kad se ravnoteža između živih bića bude narušila, godišnja doba će pomahnitati i ceo svet prirode zahvatiće haos.

POVEZANE KNJIGE