Soy Luna torba

Soy Luna torba - SOY LUNA | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
SOY LUNA
DIMENZIJA
8,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Soy Luna torba.pdf
ISBN
6958169893333

OPIS

Soy Luna torbica s priborom za ukrašavanje. Platnena torbica 20x20x5 cm, koja se može jedinstveno ukrasiti pomoću priloženih šablona i 2 vodootporna markera za crtanje po platnu. Za dodatno ukrašavanje tu su još 3D naljepnica i 4 perlice. Predviđeno za dob 6 . Upute priložene.

Torba se zatvara patentnim zatvaračem i iako izgleda malo puno toga stane u nju pa je idealna za kraća putovanja. Torba je napra ... Soy Luna torba .

Prema vašem ponašanju na stranici mi prilagođavamo sadržaj i prikazujemo vam relevantne ponude i proizvode. Pritiskom na gumb 'Razumijem' ili bilo koju poveznicu izvan ovog prostora također pristajete na korištenje cookiesa (kolačića) i proslijeđivanje informacija kako bi prikazivali ciljane reklame na društvenim mrežama i drugim stranicama. Soy Luna ergonomska školska torba TEMSL10WTC.

POVEZANE KNJIGE