Suha palma

Suha palma - Jarak, Rade | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jarak, Rade
DIMENZIJA
9,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Suha palma.pdf
ISBN
3195852481718

OPIS

ljubavni roman za odrasle (životne uloge, karakteri, pogrešne uloge)Rade Jarak je u novom romanu ispričao fascinantnu ljubavnu priču koja je istovremeno i presjek jednog vremena, druge polovine prošlog stoljeća, i putopis po najzanimljivijim i najintrigantnijim geografskim lokacijama našeg planeta. Sve je počelo na Lokrumu, gdje dvoje mladih, Marija i Uroš, odlaze na kupanje uoči svog vjenčanja, a onda, za vrijeme ljetne nevere, zbiva se događaj koji pokreće nevjerojatan niz životnih avantura, poraza, ljubavi… Pokušavajući pobjeći od toga što se dogodilo, Marija se najprije seli u Pariz, pa u Buenos Aires gdje upoznaje lijepu jednooku glumicu Alejandru Adam, koja je izbavlja iz razarajuće samoće, ali i uvlači u vrlo kompliciran emotivan odnos. Nakon toga Jarak svoje likove prati sve tamo od mađarske puste, preko Budimpešte, Praga, Constanţe, Rijeke, Madrasa, Singapura, New Orleansa… da bi se na kraju, nakon više od trideset godina, sve silnice ove ljubavne priče sabrale opet u Dubrovniku. Jarak piše precizno i vješto, umješno koristi različite spisateljske registre, pa unutar teksta „slušamo“ usmenog pripovjedača, čitamo različita pisma, dnevnik, pa čak i jedan dramski tekst, ali šavovi su neprimjetni, i sve je u funkciji priče, koju autor vodi upravo virtuozno, pokazujući kako život nemilosrdno vitla našim životima, upravo kao i on svojim romanom.

godine i od više. Pretraži: Nove objave. Suha palma : ljubavni roman za odrasle (životne uloge, karakteri, pogrešne uloge) Rade Jarak je u novom romanu ispričao fascinantnu ljubavnu priču koja je istovremeno i presjek jednog vremena, druge polovine prošlog stoljeća, i putopis po najzanimljivijim i najintrigantnijim geografskim lokacijama našeg planeta. Moj razgovor s piscem Radom Jarkom .

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Rade Jarak je u romanu 'Suha palma' ispričao fascinantnu ljubavnu priču koja je istovremeno i presjek jednog vremena i putopis po najzanimljivijim i najintrigantnijim geografskim lokacijama našeg planeta. Sve je počelo na Lokrumu, gdje dvoje mladih odlaze na kupanje uoči svog vjenčanja, a onda, za vrijeme ljetne nevere, zbiva se događaj koji pokreće nevjerojatan niz životnih avantura ... Suha palma, Rade Jarak .

POVEZANE KNJIGE