Cvijeće

Cvijeće - Cruz, Alfonso | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cruz, Alfonso
DIMENZIJA
10,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Cvijeće.pdf
ISBN
3774576460720

OPIS

Iz pera autora remek-djela Kokoschkina lutka

Grm koji je iznimno jednostavan za održavanje, a moći ćete uživati u njegovim cvjetovima cijelo ljeto je oleander.Iako ima prekrasne cvjetove šarenih boja važno je za zapamtiti da je ovaj grm otrovan. Svaki cvijet je jedinstven, kao i žena, možda iz tog razloga ženama toliko pristaju. Možda će nam nedostajati zagrljaji, buka glasnih čestitki, ali neće divne čarolije koju cvijeće donosi :) Tu smo za Vas... Ovo neodoljivo cvijeće dolazi u više boja, a možete ga saditi u teglice ili u zemlju, kako vam više odgovara.

U vrtu možete posaditi i različite grmove cvijeća koji zauzimaju malo više mjesta. Grm koji je iznimno jednostavan za održavanje, a moći ćete uživati u njegovim cvjetovima cijelo ljeto je oleander.Iako ima prekrasne cvjetove šarenih boja važno je za zapamtiti da je ovaj grm otrovan. Svaki cvijet je jedinstven, kao i žena, možda iz tog razloga ženama toliko pristaju.

POVEZANE KNJIGE