Dudov svilac / džepno

Dudov svilac / džepno - Galbraith, Robert | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galbraith, Robert
DIMENZIJA
5,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Dudov svilac / džepno.pdf
ISBN
4400035094256

OPIS

Krimić koji se čita u jednom dahu, s neočekivanim obratima na svakom koraku, Dudov svilac drugi je u nizu uspješnih romana u kojima su glavni likovi Cormoran Strike i njegova odlučna mlada pomoćnica Robin Ellacott. Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga unajmi privatnog istražitelja Cormorana Strikea. Isprva misli da je jednostavno nekamo otišao na nekoliko dana – što je i prije činio – i želi da ga Strike pronađe i dovede kući. Kako Strike istražuje, postaje jasno da Quineov nestanak skriva više toga nego što njegova supruga misli. Romanopisac je upravo dovršio rukopis s otrovnim opisima gotovo svih svojih poznanika. Bude li roman objavljen, neki će životi biti uništeni – zato je puno ljudi koji bi ga možda željeli ušutkati. Kad Quinea pronađe okrutno ubijenog u bizarnim okolnostima, Strike će se morati utrkivati s vremenom ne bi li shvatio motiv nemilosrdnog ubojice, ubojice na kakvog dotad nikad nije naišao… Dudov svilac drugi je u nizu (nakon ZOVA KUKAVICE) uspješnih romana J.K. Rowling, napisan pod pseudonimom Robet Galbraith. Čovjeka apsolutno ponese… Odlično napisan i uzbudljiv roman. Front Row, BBC Radio 4 Sjajan detektivski roman: pametan, neizmjerno lako čitljiv, srdačan, ali hladne glave… nastanjen desecima upečatljivih likova. USA Today Fascinantan, ne samo po obratima i domišljatosti, nego i po zadovoljstvu rada u timu. Time Magazine

Količina. Dodaj u košaricu Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga unajmi privatnog istražitelja Cormorana Strikea.

Poznat je po tome što se njegova gusjenica zakukulji u čahuru koju isplete od vrlo tankog (10-20 mikrona) neprekinutog svilenog vlakna, dužine do 2 km, koju proizvede jakim slinjenjem.Odmatanjem tih čahura (kokona, galeta) dobiva se vlakno za proizvodnju svile. Dudov svilac (lat. Bombyx mori) je bjelkasti leptir iz porodice pravih prelaca ili svilaca (lat.

POVEZANE KNJIGE