Nikad kraja kornjačama

Nikad kraja kornjačama - Green, John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, John
DIMENZIJA
9,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Nikad kraja kornjačama.pdf
ISBN
4490787434897

OPIS

Novi hit autora bestselera “Greška u našim zvijezdama”. Šesnaestogodišnja Aza nije imala ni najmanju namjeru baviti se misterijem odbjeglog milijunaša Russella Picketta, iako se još kao dijete družila s njegovim sinom i premda je za bogatim bjeguncem raspisana primamljiva nagrada od 100.000 dolara. Aza nema vremena baviti se sličnim stvarima; epicentar njezinog svijeta su napadaji panike s kojima se svakodevno bori i opsesivne misli koje ju poput spirale vuku na dno. No, njezina najbolja i neustrašiva prijateljica Daisy izgara od želje upustiti se u istragu i uzeti taj novac. A kad Daisy nešto želi… O autoru John Green, višestruko nagrađivani autor romana “U traganju za Alaskom” i “Greška u našim zvijezdama”, donosi nam Azinu priču u ovom briljantnom romanu prepunom ljubavi, izdržljivosti i snage prijateljstva.

Cijena: 99,00 KN Klupska cijena: 79,00 KN Proizvod je na zalihi. Zaliha u klupskim centrima > Nikad kraja kornjačama nema neku konkretnu radnju, o samoj radnji romana piše se jedno no knjiga govori o sasvim drugim stvarima.

Štoviše, radnja je mogla biti smještena bilo gdje, jer ovdje najveći fokus imaju Azine intruzivne misli koje doslovno opsjedaju njezin um a time i upravljaju cijelim njenim životom. U suradnji s izdavačkom kućom Fokus na hit darujemo 2 čitatelja/ice knjigom Johna Greena 'Nikad kraja kornjačama'. Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu.

POVEZANE KNJIGE