Sila prirode

Sila prirode - Harper, Jane | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harper, Jane
DIMENZIJA
9,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Sila prirode.pdf
ISBN
2003095715447

OPIS

Pet žena nevoljko odlazi na team building u divljinu. Vikend koji ih je trebao zbližiti pretvorit će se u noćnu moru kad jedna od njih,Alice,netragom nestane. Nijedna žena nije primijetila kad je nestala,ali svaka ima svoju verziju priče o događajima koji su tome prethodili. Federalni agent Aaron Falk iznimno je zainteresiran za sudbinu nestale žene;ona je, naime, zviždačica u slučaju na kojem dugo radi i zna tajne tvrtke za koju radi, ali i ljudi s kojima radi. Istraga će Falka odvesti do zapetljane mreže privatnih i profesionalnih sukoba,sumnji i izdaja. Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima i nagrada za najbolji krimić godine – Gold Dagger.

... Nema ničeg zahtevnijeg od vrhunske romantične komedije. Film "Sile prirode", redateljice Bronven Hughes, briljantan je primer kako realizovato uspešno žanrovsko ostvarenje.

Preporuke. Zao posao Roman o kojem ćete razmišljati još danima nakon što ga pročitate.

POVEZANE KNJIGE