Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto

Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto.pdf
ISBN
6082744174131

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz strašne zvukove moćnih dinosaura. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite dinosaure na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte dinosaure kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije.

* Dodatak za plaćanje pouzećem: 3 kune Ukoliko vam paket treba stići jako hitno javite u napomeni za Bima shop kod kreiranja narudžbe ispod podataka za dostavu ili na mail [email protected] Rok dostave 2-4 radna dana.. GLS dostavna služba ne dostavlja subotom i nedjeljom te praznicima.

* Dodatak za plaćanje pouzećem: 3 kune Ukoliko vam paket treba stići jako hitno javite u napomeni za Bima shop kod kreiranja narudžbe ispod podataka za dostavu ili na mail [email protected] Igračka dinosaur na daljinsko upravljanje Simba Raspoloživost i cijena . Akcija u Muller trgovinama za Igračka dinosaur na daljinsko upravljanje Simba je istekla.

POVEZANE KNJIGE