Bo-Po Bonus Pack S MIRISOM (1 lak 5,5ml 1 lip balm 4,5g)

Bo-Po Bonus Pack S MIRISOM (1 lak 5,5ml 1 lip balm 4,5g) - BO - PO | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
BO - PO
DIMENZIJA
12,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Bo-Po Bonus Pack S MIRISOM (1 lak 5,5ml 1 lip balm 4,5g).pdf
ISBN
2472329418467

OPIS

SORT BO-PO lak za nokte lip balm 8135011S24 Bo-Po lak za nokte 5,5 ml lip balm. Jednostavno korištenje – nanesi lak kistićem na nokat i čekaj da se posuši za svega nekoliko sekundi. Kada ti dosadi, odlijepi stari lak tako da malo oguliš lak u kutu nokta i jednostavno odlijepiš. Bo-Po lak za nokte ne sadrži toksične tvari i za njegovo uklanjanje nije potrebno koristiti sredstvo za skidanje laka. Bo-Po lak ima inovativnu bočicu koja osigurava da se lak ne može proliti, tako da mama ne mora nadzirati. Boje laka su polutransparentne, te se mogu nanositi izravno na nokat ili na druge boje. Balzam s okusom sladoleda ili manga, nanesi i neka balzam odradi čaroliju. Prijatelji će gledati u čudu kako tvoje usne mijenjaju boju. Balzam za usne napravljen je od tvari koje nisu štetne za djecu. Dob: 3

Bo-Po lak za nokte SPARKLES, sorto. Redovna cijena 29,90 kn.

Podru čje primene • lepljenje prozora i vrata • proizvodnja stepenica • slojevito lepljenje za unutrašnju i spoljašnu upotrebu • lepljenje mineralnih plo ča, kerami ćkih Proizvodi. Torbe, ruksaci i pernice; Pisaći pribor; Bilježnice, blokovi i omoti; Dječji darovi i party program; Umjetnički i hobby program; Tekstil i kišobrani Širok asortiman mebl štofova po povoljnim cenama | Mebl štof za nameštaj - Pliš - Perle - 365.

POVEZANE KNJIGE