Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom

Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom.pdf
ISBN
5074885276529

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

Ispijanje o Igračka sa slamkom sa zvukom Sip N Sound Raspoloživost i cijena . Akcija za Igračka sa slamkom sa zvukom Sip N Sound je istekla 31.03.2019.

On i ostali naši tenisači daju ... NK Slaven Belupo Sjedište: M. P.

POVEZANE KNJIGE