Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom

Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom.pdf
ISBN
3159269538427

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

Sniženo od 13.12.2018.! -30% sniženo . 124,90 kn. S Sip N' Sound slamicami bo pitje najljubših pijač še bolj zabavno, saj ga bo spremljajo veselo oglašanje avtomobila, aviona, vlaka ali traktorja.

Sluša udarce i kretnje igrača, a prijatelj Ernest objasni joj što se dogodilo u odigranom poenu Od rođenja sam slijepa, ali obožavam tenis i Marina Čilića. On i ostali naši tenisači daju ... NK Slaven Belupo Sjedište: M.

POVEZANE KNJIGE