Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom

Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka kućni ljubimac sa slamkom.pdf
ISBN
7934593102844

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

Akcija za Igračka sa slamkom sa zvukom Sip N Sound je istekla 31.03.2019. Na Njuškalo popustima trenutno ima 58 akcije u kategoriji Igračke. Igračka slamkaProizvod uključuje 3 x LR44 baterije SIP N´ SOUND SLAMKE - PARTY I PRIBOR ZA JELO - miniBIGme - Sve za vaše mališane Kako biste mogli naručiti proizvode molimo da se prijavite ili registrirate .

Oboružana su osebujnom osobnošću, bujnom maštom i nepresušnom žeđi za ljubavlju i ... Ima li što slađe od šašavih ljubimaca? Teško! Papagaj koji daje puse slici na šalici, štenac koji je svladao golf, mačić koji se sprijateljio s ponijem - sve su to zvijezde ovotjedne kompilacije najboljih ljubimaca. Siječanjska kompilacija ljubimaca donosi sjajne trenutke koje su njihovi vlasnici snimili Mnogi vlasnici pasa sa svojim ljubimcima vole se igrati tako da im bacaju štap koji pas zatim donese vlasniku, i tako u krug. No, ova na izgled potpuno bezazlena razbibriga može biti itekako opasna i rezultirati teškim ozljedama psa, upozoravaju veterinari sve za vaŠeg ljubimca na jednom mjestu ... U ovoj igri vam je zadatak šišanje kućnih ljubimaca.

POVEZANE KNJIGE