Društvena igra Mouthguard Challenge

Društvena igra Mouthguard Challenge Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra Mouthguard Challenge.pdf
ISBN
7372390657981

OPIS

Društvena igra koja je zaludila planetu – Mouthguard challenge!!! Ova jednostavna, a tako zabavna i privlačna igra uz koju ćete se smijati do suza. U ovoj igri dobivate 4 Mouthguard štitnika i set karata sa zadacima. Cilj igre je izvršavati zadatke na kartama sa Mouthguard štitnikom u ustima i skupljati bodove. Zadaci su raznovrsni, a izvođenje svakog zadatka nasmijat će i vas i vaše protivnike. Mouthguard challenge – puna usta zabave!Mouthguard Challenge: trend koji je zaludio društvene mreže YouTube su preplavili video klipovi sa tinejdžerima koji izvode lude skečeve pomoću mouthguard štitnika. ajnoviji trend koji je zaludio društvene mreže zove se Mouthguard Challenge. Štitnik u ustima pretvara najjednostavnije zadatke u pravi izazov. Izgovoriti zadanu rečenicu, popiti čašu vode ili pojesti bananu postaje nemoguća misija, a svaki pokušaj izaziva salve smijeha!Od sada, ovu urnebesnu igru možete igrati sa prijateljima i ukućanima u atmosferi vlastitog doma. Društvena Igra Mouthguard Challenge je jednostavna, a tako zabavna i privlačna igra uz koju ćete se smijati do suza. Komplet sadrži 4 Mouthguard štitnika i set karata sa zadacima. Cilj igre je izvršavati zadatke na kartama sa Mouthguard štitnikom u ustima i skupljati bodove. Zadaci su raznovrsni, a izvođenje svakog zadatka nasmijat će i vas i vaše protivnike. Ova društvena igra je prilagođena tinejdžerima i svima ostalima koji se osjećaju mladi.

Kreće Kickstarter kampanja Mladi zagrebački kreativci osmislili "najpametniju društvenu igru na svijetu" koja istovremeno zabavlja i uči Društvena igra NE LJUTI SE ČOVEČE Dimenzije: 3.5 x 15.4 x 28.7 cm Materijal: drvo Uzrast: 5+ Društvena igra Ne ljuti se, čoveče, 4p006 % 0 % Sačuvajte u listi želja. Proveri dostupnost u radnjama .

https: ... Društvena igra Mouthguard Challenge U ovoj igri dobivate 4 Mouthguard štitnika i set karata sa zadacima. Cilj igre je izvršavati zadatke na kartama sa Mouthguard štitnikom u ustima i skupljati ... LOL domino box • Drvena šarena Slagalica Društvena igra • Putna igra magnetni sudoku oblici (za djecu) • Glavonja Freddy Društvena Igra Strava Glava • Perplexus Rebel Društvena igra • Matematika društvena igra • Spužva Bob Čovječe ne ljuti se Pop Up! Društvena Igra SpongeBob • Pogodi tko sam društvena igra Hedbanz • Zaigrani crvić društvena igra • Specijalna ... Društvena igra Alias Original 149,99 kn .

POVEZANE KNJIGE