Labirint

Labirint - Moss, Kate | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moss, Kate
DIMENZIJA
3,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Labirint.pdf
ISBN
2416544021804

OPIS

Tri tajne. Dvije žene. Jedan Gral. Srpanj 1209.: u Carcassonneu šesnaestogodišnjoj djevojci otac poklanja tajanstvenu knjigu za koju tvrdi da sadrži tajnu pravoga Grala. Premda Alaďs ne može razumjeti u njoj skrivene čudne riječi i simbole, zna da joj je sudbina skrbiti o njoj.Bit će potrebno veliko odricanje i vjera kako bi se sačuvala tajna labirinta – tajna koja seže tisućama godina u prošlost, u pustinje drevnog Egipta. Srpanj 2005.: Alice Turner se tijekom arheoloških iskapanja u planinama iznad Carcassonnea spotiče preko dva kostura. U skrivenoj grobnici, u kojoj leže kosti u raspadanju, nju obuzima neodoljivi osjećaj prisutnosti zlih sila i jezovita spoznaja da, koliko god se to nemogućim činilo, na neki način može razumjeti tajanstvene u kamen uklesane drevne riječi. Prekasno, Alice shvaća da je pokrenula zastrašujući slijed događanja koja ne može obuzdati i da joj je sudbina nerazmrsivo povezana sa sudbinom Katara koji su živjeli prije 800 godina.

labyrinthus < grč. λαβύρıνϑος, od korijena koji je sadržan u lidijskom ili karijskom λάβρυς: dvosjekla sjekira i predgrčkog izvedbenog sufiksa -ıνϑος).

Vizija Labirinta je zajednica u skladu s najboljim interesima i potrebama svake obitelji. Homeopatija, zbog svoga individualnog pristupa pacijentu, može liječiti trudnice, djecu i odrasle i to većinu bolesti i stanja... Svaki labirint ima jedan ulaz, stazu koja vijuga, jedno središte i istu stazu koja vodi do izlaza. Sama pomisao na to daje vam određenu sigurnost jer je odmah vidljivo da se u labirintima nemoguće izgubiti.

POVEZANE KNJIGE