Zaštitna mreža

Zaštitna mreža - Camilleri, Andrea | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camilleri, Andrea
DIMENZIJA
5,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaštitna mreža.pdf
ISBN
9065908235939

OPIS

Deveti roman u hrvatskom prijevodu s omiljenim inspektorom Montalbanom. Dok vigatsku tipično mediteransku letargiju do farsičnih situacija razbuđuje snimanje švedsko-talijanske televizijske serije, policijski se komesar Salvo Montalbano iz posve osobne znatiželje unosi u rješavanje nesvakidašnjeg, naoko bizarnog ali u krajnjoj konzekvenci tragičnog slučaja jedne ugledne obitelji. No, stjecajem okolnosti, uvučen je i službeno u koloplet uzbudljivih zbivanja u jednoj srednjoj školi, što će prouzročiti da, recimo tako, zagnjuri u njemu inače strani svijet društvenih mreža. Znalačkim nizanjem ekspresivnih elemenata autor nas okretno vodi do klimaksa radnje te nas potiče da svesrdno, bez sitničarenja, s odobravanjem prihvatimo strpljive i nenametljive, čak i, reći je, samozatajne komesarove postupke k obazrivom i humanom razrješavanju i najzamršenijih situacija. O autoru Andrea Camilleri jedan je omiljenih talijanskih pisaca koji je u rodnu Siciliju smjestio radnju svojih kriminalističkih romana s komesarom Montalbanom. Na hrvatski je Camillerijeve romane u Profilovu izdanju majstorski preveo Juraj Gracin. 1. Izlet u Tindari 2. Glas violine 3. Miris noći 4. Oblik vode 5. Zmijsko leglo 6. Paukova strpljivost 7. Drugi kraj konca

Stalna modernizacija postrojenja, proširenje proizvodnog asortimana te kvalitetne sirovine mogućili su da Tvornica mreža i ambalaže d.o.o. opstane na tržištu više ... Mreža za zaštitu od tuče izrađena je od PE monofilamenta, odprilike 36g/m².

Qty: ... REER - Zaštitna mreža za balkon 275x94cm 71743. REER - Zaštitna mreža za balkon 275x94cm 71743.

POVEZANE KNJIGE