Duh

Duh - Steel, Danielle | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
4,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Duh.pdf
ISBN
8676287184800

OPIS

U svojoj četrdeset i prvoj uspješnici, Danielle Steel stvara očaravajuću priču koja isprepliće dva stoljeća i dva života.Pokraj žene koju voli i uzbudljive londonske karijere, život arhitekta Charlesa Watersona, čini se, savršeno je uravnotežen. Ništa ga u njegovoj ugodnoj svakodnevici neće pripremiti za iznenadni kraj desetogodišnjeg braka – ili neželjeni premještaj u njujorški ured njegove tvrtke. Charlie nema više što izgubiti, uzima odmor i kreće na putovanje po Novoj Engleskoj, u nadi da će se tako izmiriti sam sa sobom.

Tatjana Goranović izabrana je za predsjednicu HLZ-HDZODP-a za mandatno razdoblje 2017.-2021. Duh (engleski Ghost) je američka romantična akcijska fantazija iz 1990.To je priča o ljubavi koja je toliko jaka da ju čak ni smrt ne uspijeva prekinuti. To je priča o čovjeku koji je bio spreman doslovno i gorjeti u paklu za svu vječnost samo da zaštiti svoju voljenu. Duh - Ubijeni P.Swayze vraća se kao duh kako bi zaštitio svoju voljenu ženu, D.Moore - Pogledajte video i opis za film Duh (Ghost) Igra Duh prerije: Putovanje u pastuha (Spirit: Reite Los!) online.Mustang Spirit sa svojom djevojkom Jane odlučio je ići na izlet na Divlji zapad.

(dŭ) interj. Used to express disdain for something deemed stupid or obvious, especially a self-evident remark.

POVEZANE KNJIGE