Predsjednik je nestao

Predsjednik je nestao - Clinton, Bill | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clinton, Bill
DIMENZIJA
6,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Predsjednik je nestao.pdf
ISBN
7355432098318

OPIS

Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-aBivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler „Predsjednik je nestao“. Ovaj roman, koji suneki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra. Njegov protagonist, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada. No ono što predsjednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih suradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmjera izvana koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, prijeteći da cijeli sustav jedne od najmoćnijih država svijeta – od njezinih političkih institucija i vojske do gospodarstva – baci na koljena i gurne u sveopći kaos. A povrh svega, tu je i najveća od svih prijetnji: mogućnost da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

Dodaj u košaricu Ovaj roman, koji su neki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga ... Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler Predsjednik je nestao. Ovaj roman, koji su neki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio ... Proizvod Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-aBivši američki Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv napet je nestao Ovaj roman koji neki kritičari pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća jedinstven po samoj činjenici jedan od autora inspiraciju crpio iz ... Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-a.

Nagurajte svašta u nju, dajte joj okvir i voilà. Skoro 450 stranica lažne napetosti za koju svi znamo kako će završiti.

POVEZANE KNJIGE