Priča o poštaru

Priča o poštaru - Glumac, Branislav | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branislav
DIMENZIJA
3,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o poštaru.pdf
ISBN
4803224911790

OPIS

S ilustracijama Ivana Lackovića Croate Iznimna svevremenska priča za djecu Branimira Glumca i Marina Zurla, prvi put objavljena sredinom osamdesetih, koju je ilustrirao veliki hrvatski naivni slikar Ivan Lacković Croata. Novo i osvježeno izdanje slikovnice. Priča o poštaru životna je priča Ivana Lackovića Croate i govori o ljubavi između ljudi i životinja. U središtu radnje je Ivan, poštar iz malog podravskog sela. Ivan predano brine o pticama, a svojom je nesebičnom ljubavlju prema njima zarazio i suseljane, najprije djecu, a potom i njihove roditelje. Tako je cijela njihova mala zajednica počela brinuti o pticama. Osim što će ih ova zabavna i duhovita slikovnica poučiti kako se treba ponašati prema životinjama, djeca će saznati i mnogo o pticama, selicama i onima koje prezimljuju u našim krajevima: kako se hrane, što jedu, koja su im staništa… Također, poučit će ih i međuljudskoj solidarnosti, pomoći nemoćnima, ljubavi, odgovornosti prema poslu i obvezama. Usto, Priča o poštaru nosi snažnu ekološku poruku, što je još jedna od njezinih vrijednosti. Za djecu uzrasta od šest do osam godina.

do 2.8.2014. će biti ... Ovo je priča o omiljenom poštaru iz najstarijeg dijela grada Šibenika: Najviše nosim račune, nema više onih lijepih čestitki sa šarenim markicama iz inozemstva Piše Zdravko Pilić 12.

Branislav Glumac, Marino Zurl. Slikovnica namenjena deci uzrasta od šest do osam godina govori o Ivanu Lackoviću, poštaru iz jednog malog sela.

POVEZANE KNJIGE