Priča o poštaru

Priča o poštaru - Glumac, Branislav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branislav
DIMENZIJA
3,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o poštaru.pdf
ISBN
1658686182200

OPIS

S ilustracijama Ivana Lackovića Croate Iznimna svevremenska priča za djecu Branimira Glumca i Marina Zurla, prvi put objavljena sredinom osamdesetih, koju je ilustrirao veliki hrvatski naivni slikar Ivan Lacković Croata. Novo i osvježeno izdanje slikovnice. Priča o poštaru životna je priča Ivana Lackovića Croate i govori o ljubavi između ljudi i životinja. U središtu radnje je Ivan, poštar iz malog podravskog sela. Ivan predano brine o pticama, a svojom je nesebičnom ljubavlju prema njima zarazio i suseljane, najprije djecu, a potom i njihove roditelje. Tako je cijela njihova mala zajednica počela brinuti o pticama. Osim što će ih ova zabavna i duhovita slikovnica poučiti kako se treba ponašati prema životinjama, djeca će saznati i mnogo o pticama, selicama i onima koje prezimljuju u našim krajevima: kako se hrane, što jedu, koja su im staništa… Također, poučit će ih i međuljudskoj solidarnosti, pomoći nemoćnima, ljubavi, odgovornosti prema poslu i obvezama. Usto, Priča o poštaru nosi snažnu ekološku poruku, što je još jedna od njezinih vrijednosti. Za djecu uzrasta od šest do osam godina.

Prikupljati bodove možete samo ako ste registrirani korisnik. Redovna cijena: 59,00: kn: Cijena: Poštarska bajka priča o poštaru Kolbabi koji upozna patuljke i uz pomoć njih nauči način kako otkriti koja su pisma topla, a koja hladna bez da ih otvara. Priča o poštaru Gricku Ekipa priče o poštaru gricku: Pripovjedač Rodoljub Jović Poštar Gricko -- Tonči Bratanić Maca čuvarica -- Jana Bratanić Gradonačelnik ... Priča o poštaru.

svibnja) Način vrednovanja i korištenje rezultata vrednovanja pišem vam kao reakciju na članak o poštaru koji dobiva otkaz kao zadnje smeće pa osjećam potrebu napisati par rečenica o stanju u firmi koja je nekad slovila kao poželjan poslodavac. Dakle, za početak da razbijem mit o plaći koja nije bogatstvo kao što se priča već s prijevozom, ako imate sreću da živite dalje od dva kilometra od ... Priča o Adamu i debelom poštaru.

POVEZANE KNJIGE